Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van € 40,-
Geldig t/m 20-02-2017. Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor kadobonnen. De tegoedbon kan alleen worden gebruikt op www.spreadshirt.nl en is niet geldig in Spreadshirt partnershops.
17FREE
Verzilver jouw bon

Hoodie bedrukken met je top ontwerp!

Hoodies bedrukken met een keuze uit duizenden ontwerpen.
Maak van je hoodie iets bijzonders.

Producten


Hoodie bedrukken met mooie ontwerpen:

Om je eigen hoodie te bedrukken, moet je eerst op hoodie bedrukken klikken. Hierdoor kom je bij onze T-Shirt Designer waarin je natuurlijk ook een hoodie kunt ontwerpen. Hier is gekozen voor onze klassieke hoodie voor mannen. Je kunt uiteraard je hoodie bedrukken met allerlei designs uit onze galerij. Als je naar een bepaald ontwerp zoekt, kun je dit met behulp van een zoekopdracht doen. Als je in de verschillende ontwerp categorieën wilt snuffelen, kun je deze vinden onder Ontwerp uitzoeken. Kies een mooi ontwerp uit en klik erop. Het verschijnt dan onmiddellijk op je hoodie.

Europa's Nr. 1 in Hoodies bedrukken

In onze nieuwe Hoodie Designer klik je in een paar eenvoudige stappen je eigen hoodie bij elkaar. Je kunt je eigen tekst toevoegen, ontwerpen draaien en spiegelen zoals je dat zelf wil en uiteraard de kleur van de bedrukking kiezen. Wij hebben hoodies in allerlei soorten en maten, voor Vrouwen, Mannen en voor Kinderen, voor ieder wat wils dus. Niet voor niets zijn wij Europa's Nr.1 in het bedrukken van hoodies.
Misschien wil je de hoodie helemaal niet voor jezelf en volgens jouw kleurwensen maken omdat de hoodie een cadeau is voor iemand anders? Geen probleem, op ons platform vind je zoveel verschillende combinatiemogelijkheden van producten, ontwerpen en kleuren dat je zeker iets passends voor je liefste zult vinden. Je kunt ook aan het eind van het bestelproces een bijzondere cadeauverpakking uitkiezen! Zo worden je persoonlijke cadeaus stijlvol verstuurd.