Hoodie bedrukken met je top ontwerp!

Hoodies bedrukken met een keuze uit duizenden ontwerpen.
Maak van je hoodie iets bijzonders.

Merchandise heel simpel
Wereldwijde aandacht voor je merk, je fans, je event.
Promotiemateriaal uit je eigen shop.
Gratis en zonder risico.
Doe mee!
  • 30 dagen recht van teruggave

  • Robuust en heel comfortabel

  • Overtuigende kwaliteit

  • Past het niet? Stuur het terug! We ruilen je product om of betalen de aankoopprijs terug
  • Hoogste feel good factor. Onze hoodies zijn warm, zacht, onverslijtbaar en doen aan ieder avontuur mee.
  • Meer dan 10 jaar ervaring, ruim 12 miljoen bedrukte producten. Wij hebben er verstand van.

Hoodie bedrukken met mooie ontwerpen:

Om je eigen hoodie te bedrukken, moet je eerst op hoodie bedrukken klikken. Hierdoor kom je bij onze T-Shirt Designer waarin je natuurlijk ook een hoodie kunt ontwerpen. Hier is gekozen voor onze klassieke hoodie voor mannen. Je kunt uiteraard je hoodie bedrukken met allerlei designs uit onze galerij. Als je naar een bepaald ontwerp zoekt, kun je dit met behulp van een zoekopdracht doen. Als je in de verschillende ontwerp categorieën wilt snuffelen, kun je deze vinden onder Ontwerp uitzoeken. Kies een mooi ontwerp uit en klik erop. Het verschijnt dan onmiddellijk op je hoodie.

Europa's Nr. 1 in Hoodies bedrukken

In onze nieuwe Hoodie Designer klik je in een paar eenvoudige stappen je eigen hoodie bij elkaar. Je kunt je eigen tekst toevoegen, ontwerpen draaien en spiegelen zoals je dat zelf wil en uiteraard de kleur van de bedrukking kiezen. Wij hebben hoodies in allerlei soorten en maten, voor Vrouwen, Mannen en voor Kinderen, voor ieder wat wils dus. Niet voor niets zijn wij Europa's Nr.1 in het bedrukken van hoodies.

Misschien wil je de hoodie helemaal niet voor jezelf en volgens jouw kleurwensen maken omdat de hoodie een kado is voor iemand anders? Geen probleem, op ons platform vind je zoveel verschillende combinatiemogelijkheden van producten, ontwerpen en kleuren dat je zeker iets passends voor je liefste zult vinden. Je kunt ook aan het eind van het bestelproces een bijzondere kadoverpakking uitkiezen! Zo worden je persoonlijke kado’s stijlvol verstuurd.

Hoodies bedrukken je eigen tekst?

Nu heb je dus een leuk ontwerp op je hoodie, maar een originele tekst zou toch ook leuk zijn? Helemaal geen probleem. Klik gewoon bovenaan op Tekst toevoegen. Er verschijnt onmiddellijk een tekstveld op je hoodie. Ook hier kun je de symbolen in de hoeken gebruiken om het tekstveld te vergroten, verschuiven, draaien of verwijderen. Als je in het veld klikt, kun je de bestaande tekst wijzigen en je eigen tekst invoeren waarmee je dan je hoodie nog mooier kunt maken. In het rechter venster kun je bovendien het lettertype, lettergrootte en de kleur van de letters veranderen. Bij Spreadshirt, de expert als het om het bedrukken van t-shirts en meer gaat, kun je je hoodie werkelijk heel persoonlijk ontwerpen. Dus laat zien wat je kunt met Spreadshirt. Met een hoodie of met grappige T-shirt spreuken.

Wil je een foto op je hoodie laten drukken? Klik dan op Foto uploaden en upload de foto vanaf je computer in onze T-Shirt Designer. Let wel dat pixelbestanden, waartoe geüploade foto’s behoren, niet op de voorkant van de hoodie gedrukt kunnen worden. Je kunt je foto’s wel op de achterkant zetten. Hiervoor vind je rechts naast de hoodie een reeks verkleinde detailweergaven van de hoodie. Als je de foto achter op de hoodie wilt laten drukken, klik dan op het tweede plaatje. Nu heb je de achterkant van de hoodie gekozen. Net als bij de ontwerpen van onze Marktplaats, hoef je nu alleen nog maar op je foto te klikken en dan verschijnt de foto al op de hoodie. De verschillende hoeksymbolen helpen je de foto zo te plaatsen of te wijzigen zoals jij het wilt zodat je jouw hoodie volgens jouw wensen kunt maken.

Hoodies, sweaters en andere producten zelf ontwerpen

Ontwerp, foto en tekst staan nu op de plaats waar jij ze wilt hebben. Je kunt echter nog meer aan je persoonlijke hoodie veranderen. Als je graag een andere kleur wilt hebben, kies dan je lievelingskleur uit de kleine vakjes rechts boven de prijs. Direct onder de kleuren kun je ook de maat van de hoodie uitkiezen. De normale hoodie voor mannen hebben we in de maten S t/m XXL. Nu hoef je eigenlijk alleen nog maar op In het winkelwagentje te klikken, daarna naar de kassa te gaan en het bestelproces af te sluiten. Na korte tijd is de bedrukte hoodie bij je thuis en kun je hem trots laten zien!

Wil je echter toch liever een hoodie voor vrouwen bestellen? Dat is heel eenvoudig. Klik links bovenaan op Product selecteren. In het venster Kies een categorie kies je nu voor Vrouwen. Als product kun je nu Sweaters selecteren en kiezen uit hoodies, sweaters met U-hals en andere producten. Over andere producten gesproken: natuurlijk hebben we niet alleen shirts. Je kunt bij ons ook mokken, tassen, maar ook een tank top laten bedrukken. En ook de kleintjes komen bij ons niet te kort. We hebben namelijk ook heel veel producten voor kinderen die je persoonlijk kunt aanpassen. Maar nu eerst veel plezier bij het ontwerpen van je hoodie!

Onze tevredenheidsgarantie Past niet? Stuur het terug! 30 dagen lang.
Acties, kortingen, nieuws: meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Abonneren

Regelmatig en punctueel in je inbox

  • Exclusieve kortingsacties en vouchers
  • Nieuwe producten in ons assortiment
  • Onze meest grappige en populairste T-shirtideeën
Spreadshirt gebruikt je e-mailadres uitsluitend om jou informatiemails toe te sturen. Een opzeggen van de nieuwsbrief is ten alle tijden mogelijk.