Houd je hoofd erbij. Persoonlijke mutsen en petten bedrukken.

Voor ieder hoofd de juiste muts. Ontwerp je eigen basecap of lekkere warme wollen muts met onze grote keuze aan ontwerpen.

Producten


Persoonlijk je eigen petten bedrukken

Op het gebied van de mode heeft iedereen zijn eigen voorstelling en dat is ook goed zo. Meer dan voor ieder ander kledingstuk geldt dit voor de hoofdbedekking. De keuze van mutsen en petten is echt een kwestie van stijl. Bij de coole hip-hop stijl passen basecaps, vooral de coole snapback cap en de nonchalante grunge-look wordt pas perfect met de wollen muts. En ook als je bij lage temperaturen gewoon een stel warme oren wilt hebben, zijn mutsen of petten natuurlijk de perfecte oplossing. Nog persoonlijker wordt het met zelf ontworpen mutsen. Met onze grote keuze aan ontwerpen kun je gemakkelijk je eigen stijl uitdrukken door je eigen petten of mutsen te bedrukken.

Snapbacks, Baseball caps en mutsen: klein lesje in stijl

Zoals de naam al zegt, ligt de oorsprong van de baseball cap in de Amerikaanse baseball sport. Vanuit hier begon de baseball cap maar ook de snapback al snel zijn zegetocht over de hele wereld. Modieus relevant was en is de pet voor de meest uiteenlopende bevolkingsgroepen, bijvoorbeeld als typische hoofdbedekking van truckers in de jaren 80 met gevoerd gedeelte boven de klep en netmateriaal en in grootte verstelbaar plastic bandje aan de achterkant. In deze stijl is de pet twee decennia later ironisch overgenomen door de hipster. En in de hip hop is de pet sowieso al vanaf het begin thuis. Ook hier is de snapback cap buitengewoon populair. Maar ook de wollen muts is op het gebied van mode extreem veelzijdig. De muts houdt warm bij de wintersport, maar dient ook als nonchalant statement voor bijna iedere denkbare outfit van nonchalant tot chic. Bovendien is de wollen muts voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs baby’s even geschikt. Het mooie van al deze producten is dat ze buitengewoon geschikt zijn om te bedrukken. En dat is waar wij goed in zijn! Naast petten en mutsen zijn wij ook je partner voor het bedrukken van t-shirts.