Persoonlijke keycords bedrukken

Keycord
Lanyards bedrukken, je eigen design altijd bij je dragen
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Hier leveringstijd berekenen meer informatie
Standaard
Premium
Express

Keycord

 
(0)
Met deze handige band heb je je sleutelbos altijd bij de hand. Maar ook entreekaarten of backstagepasjes voor muziek- en pers-evenementen kunnen heel eenvoudig met een haak aan deze banden worden bevestigd en dan om de hals worden gedragen.
  • karabijnhaak van metaal
  • springsluiting van kunststof voor het snel losmaken van de sleutel
  • breedte: 25 mm
  • gewicht: 35 g
  • materiaal: 100 % polyester

Aan banden leggen? Keycord zelf ontwerpen

Ken je dat? Je tas zit tot de rand toe vol met alles wat je zoal nodig hebt. Je zoekt, woelt en rommelt, maar je vindt hem gewoon niet, je sleutel. Dat is nu voorbij! Laat bij Spreadshirt een persoonlijke keycord bedrukken en vind je sleutel altijd meteen als je hem nodig hebt. Maar dat is nog niet alles. Ook voor het bevestigen van een naambordje zijn deze koorden buitengewoon handig. En het beste: met behulp van de handige kliksluiting kun je de aanhanger er heel eenvoudig afhalen.

Lanyards bedrukken in grote kleurkeuze

Of je de keycord nu als reclameartikel, voor eigen gebruik of als cadeau wilt laten bedrukken, met onze druktechnieken wordt ieder design-idee op de Lanyard een succes. Kies bij de koorden de gewenste kleur en creëer zo een bijzonder contrast met de gekozen drukkleur. Overtuig jezelf: bij de print-on-demand-expert Spreadshirt kun je heel snel keycords laten bedrukken en daarmee nieuwe accenten plaatsen bij de volgende promotie-, muziek- of beursevenementen.