Personalised gifts

Persoonlijke cadeaus die vanuit het hart komen

Meer bestellen, meer besparen

Cadeauservice

30 dagen recht op retour

Van het idee tot het design

Onze grafische service helpt je om je creatieve ideeën te realiseren

Naar de grafische service

Met gepersonaliseerde cadeaus kun je altijd iedereen iets moois geven. Het juiste ontwerp en de beste producten voor al je dierbaren vindt u bij Spreadshirt.


Leuk & persoonlijk cadeau?

Ben jij op zoek naar een persoonlijk maar wel leuk cadeau, bijvoorbeeld voor Sinterklaas? Dan ben je bij Spreadshirt aan het juiste adres: je kunt hier je eigen unieke Sinterklaas cadeau en persoonlijke kerstcadeau ontwerpen en direct bestellen. Heb je even geen inspiratie voor een leuk persoonlijk cadeau? Maak dan gebruik van de talloze voorbeelden sinterklaas cadeaus en maak deze eventueel persoonlijk met een tekst en/of ontwerp. Je kunt zelfs je eigen persoonlijke cadeau voorzien van een eigen foto die je kunt uploaden. Of kies een cadeau met naam van degene die het in ontvangst zal nemen. Meer interesse in direct een eigen t-shirt ontwerpen? Dat kan hiert-shirt ontwerpen? Dat kan hier..

Een persoonlijk cadeau met naam van Spreadshirt

Waarom zou je voor Spreadshirt kiezen? Bij Spreadshirt garanderen wij jou dat we jouw persoonlijke cadeau met alle zorgvuldigheid zullen maken en zo snel mogelijk gaan toesturen. Over het algemeen produceren wij alle unieke cadeaus binnen 24-48 uur, daarna wordt het verzonden met de post vanuit Duitsland. Doordat elk cadeau (met bijvoorbeeld een naam) bij ons met de hand gemaakt wordt, garanderen we je ook nog eens 100% uniekheid! Meer interesse in direct een eigen t-shirt bedrukken? Dat kan hiert-shirt bedrukken? Dat kan hier.

Je slaagt altijd met een persoonlijk cadeau!

Zeg nou zelf, wat is er leuker dan een eigen door jou zelf ontworpen persoonlijk cadeau? Een leuk shirt met een unieke tekst is toch heel wat leuker dan weer een geurtje toch? Of wat dacht je van een mooie unieke biermok als uniek kerstcadeau met een persoonlijke (drink) boodschap. Of ga je toch voor een hippe hoodie met een gaf ontwerp dat direct op iemand van toepassing is. Tal van mogelijkheden voor een uniek en persoonlijk sinterklaas of kerst cadeau. Wij weten zeker dat je met een leuk en persoonlijk cadeau op de proppen komt!