Stijlvolle poloshirts bedrukken met persoonlijke ontwerpen

Voor haar en hem, voor klein en groot. Ontwerp je persoonlijke poloshirt met onze grote keuze aan ontwerpen. Start direct met poloshirts bedrukken.

Producten


Het poloshirt voor alle situaties

Het poloshirt is niet alleen een klassieker, maar ook de echte ‘alleskunner’ onder de bovenbekleding. Het slaat in zo ongeveer ieder bereik van het dagelijks leven een goed figuur: bij sporten, op kantoor, in je vrije tijd en als werkkleding. Bovendien past het poloshirt voor iedere leeftijd en ieder geslacht want hij is heel populair bij zowel mannen, vrouwen en kinderen. J eigen poloshirt bedrukken en ontworpen met afbeeldingen, tekst of je eigen foto wordt het een universeel uniek exemplaar.

Polo's hebben een traditie

Karakteristiek voor het poloshirt is de wafelachtige piqué structuur, de elastische boordjes langs de mouwen en natuurlijk de kraag met knopenbies. In deze vorm kunnen de polo's terugkijken op een lange traditie. Oorspronkelijk werd het in het begin van de 20ste eeuw als comfortabel shirt ontwikkeld voor de polosport, daarom ook deze naam. Deze sportieve carrière zette zich in de volgende decennia voort, het poloshirt is niet meer weg te denken uit met name de tenniswereld. Sinds de jaren 80 zet het poloshirt ook in de alledaagse mode nieuwe accenten, als slim alternatief voor het klassieke herenhemd op het werk en als chique vrijetijdskleding. Inmiddels is het bedrukken van een poloshirt ook een algemeen iets en voor iedere gelegenheid toepasbaar.