Schort bedrukken met je eigen ontwerp

Bedruk je schort met een van onze duizenden ontwerpen. Naast keukenschorten ook meer dan 150 producten om te bedrukken. Maak van je schort iets bijzonders.

Producten


Een schort heel snel en eenvoudig bedrukken

Je wilt je bij het koken beschermen tegen vetspatten of bij het werk in de tuin niet je hele T-shirt vol potgrond hebben? Dan kun je hier mooie keukenschort laten bedrukken. Klik hiervoor eerst op de oranje button schort bedrukken. Je bent nu bij onze Designer. Hier kun je je schort zelf ontwerpen. Eerst wil je misschien een eigen tekst op je schort laten drukken? Dat gaat zo:

Klik op "Tekst toevoegen" en vervolgens kun je gewoon typen in het kader. Hier kun je nu je lijfspreuk of een andere willekeurige tekst invoeren. De kleine hoeksymbolen van het tekstveld helpen je bij het aanpassen van de tekst aan je wensen. Met het kruisje linksboven kun je de tekst verschuiven. Met de pijl rechtsboven kan de tekst worden gedraaid. Rechtsonder vind je twee symbolen voor het veranderen van de grootte en met de kleine prullenbak linksonder kun je het hele tekstveld weer verwijderen.

Europa's grootste in Schorten bedrukken

Maar dat is nog niet alles. In het venster helemaal rechts vind je nog meer mogelijkheden voor het bewerken van de tekst. Je kunt een ander lettertype kiezen, de lettergrootte wijzigen en ook een andere kleur voor je spreuk op je schort uitkiezen. Al met al mogelijkheden genoeg bij Europa's Nr. 1. in het bedrukken van schorten. Op deze manier kun je het schort heel persoonlijk maken en volgens jouw wensen of die van een familielid of vriend aanpassen. Uiteindelijk is een bedrukte schort ook heel goed geschikt als persoonlijk cadeau voor je liefste!