Rompertje met korte mouwen

Always hungry

Ontwerp
Voor
Achter
Always hungry - Rompertje met korte mouwen
Voor
Achter
Ontwerp
2 Baby bodies - Always hungry - Rompertje met korte mouwen wit
vanaf 19,99
Incl. btw (EU)
Kleur: wit
Kies een maat
Valt normaal uit
MaattabelMaat voor NL
Binnenkort weer beschikbaar
Levering

Zet dit design ook op andere producten

Mannen
Vrouwen
Kids
Babies
Accessoires
Telefoonhoesjes
Huis & wonen
Slabbetje
Slabbetje
vanaf 16,99
Rompertje met korte mouwen
Rompertje met korte mouwen
vanaf 19,99
Baby T-shirt
Baby T-shirt
vanaf 17,99
Rompertje met lange mouwen
Rompertje met lange mouwen
vanaf 20,99
Baby muts
Baby muts
vanaf 16,99
Baby longsleeve
Baby longsleeve
vanaf 20,99
Rompertje tweekleurig
Rompertje tweekleurig
vanaf 20,99
Baby bio-T-shirt
Baby bio-T-shirt
vanaf 17,99

Productdetails

Rompertje met korte mouwen

Frisse lucht voor kleine armpjes: romper met korte mouwen voor de warmere dagen. Met handige details voor heel snel aan- en uittrekken.
  • gevouwen schoudernaden die eenvoudig wijder kunnen worden getrokken bij het aan- en uitkleden
  • 3 drukknopen van nikkelvrij metaal in het kruisje
  • stevige stofkwaliteit: 200g/m²
  • materiaal: 100 % katoen van biologische aanbouw (grijs gemêleerd: 85% katoen van biologische aanbouw, 15% viscose)

Maattabel

Pasvorm:
Valt normaal uit
Juiste maat vinden: vergelijk de maten met een product dat je al thuis hebt. Als je kledingstukken wilt meten, leg je ze het best plat op de grond.
Maten
A – Lengte in cm
B – Breedte in cm
MaatA (cm)B (cm)
56 (0-1 mnd)
34,020,0
62 (2-3 mnd)
37,522,0
68 (3-6 mnd)
41,023,0
74 (6-9 mnd)
44,524,0
80 (9-12 mnd)
48,025,0

Productbeoordelingen

282282 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Filteren op beoordeling
Filteren op maat
Dat was ten minste één filter te veel
Beoordelingen filteren
Sluiten
Filteren op beoordeling
Filteren op maat

Ontwerpdetails

Profashionall
Designer
Profashionall
Nederland
Any business related questions/statements & design requests please email me at Profashionall@mail.com Or send me a message on Tumblr: http://profashionall.tumblr.com/ask
Verder lezen
Always hungry
Design
Always hungry
Tags: always, 2, 3

Meer designs van Profashionall

I just did 9 months on the inside
I just did 9 months on the inside
Be nice to me my wife is pregnant
Be nice to me my wife is pregnant
This is my too tired to function t shirt
This is my too tired to function t shirt
I like big books and I can not lie
I like big books and I can not lie
If I die today, tell I loved him
If I die today, tell I loved him
Whatever
Whatever
Papi
Papi
No bra club
No bra club
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
I can t adult today
I can t adult today

Soortgelijke designs

Wat andere klanten leuk vonden

Passende stickers

Meer Baby bodies

Als laatste bekeken

Weergave ongedaan maken