iPhone Case elastisch

Bad Bruja

Ontwerp
Voor
Voor
Voor
Bad Bruja - iPhone 7/8 hoesje
Voor
Voor
Voor
Ontwerp
1 iPhone hoesjes - Bad Bruja - iPhone 7/8 hoesje wit/zwart
vanaf 19,99
Incl. btw (EU)
Kleur: wit/zwart
Selecteer een optie
Valt normaal uit
MaattabelMaat voor NL
Binnenkort weer beschikbaar
Levering

Zet dit design ook op andere producten

Mannen
Vrouwen
Kids
Babies
Accessoires
Telefoonhoesjes
Huis & wonen
iPhone Case elastisch
iPhone Case elastisch
vanaf 19,99
Samsung Case elastisch
Samsung Case elastisch
vanaf 19,99

Productdetails

iPhone 7/8 hoesje

100% je iPhone 7/8 - met dit handige en precies passende plastic hoesje geef je je mobiele telefoon in no time een nieuw outfit. En daarnaast bescherm je hem ook nog tegen de beschadigingen van het dagelijks gebruik.
  • passend voor iPhone 7/8
  • bestaande uit elastisch rubberen hoes en bedrukbaar kunststof plaatje (basiskleur: wit), dat in de rubberen hoes wordt gelegd.
  • openingen voor camera en knopjes
  • de bedientoetsen kunnen door het rubber heen worden ingedrukt
  • materiaal: rubber, plastic

Maattabel

Pasvorm:
Valt normaal uit
Juiste maat vinden: vergelijk de maten met een product dat je al thuis hebt. Als je kledingstukken wilt meten, leg je ze het best plat op de grond.
Maten
A – Lengte in cm
B – Breedte in cm
MaatA (cm)B (cm)
iPhone 7/8 Case elastisch
14,67,6
iPhone X/XS Case
14,57,5

Productbeoordelingen

00 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Filteren op beoordeling
Filteren op maat
Dat was ten minste één filter te veel
Beoordelingen filteren
Sluiten
Filteren op beoordeling
Filteren op maat

Ontwerpdetails

Profashionall
Designer
Profashionall
Nederland
Any business related questions/statements & design requests please email me at Profashionall@mail.com Or send me a message on Tumblr: http://profashionall.tumblr.com/ask
Verder lezen
Bad Bruja
Design
Bad Bruja
Tags: 1, 2, 3

Meer designs van Profashionall

I just did 9 months on the inside
I just did 9 months on the inside
Be nice to me my wife is pregnant
Be nice to me my wife is pregnant
This is my too tired to function t shirt
This is my too tired to function t shirt
I like big books and I can not lie
I like big books and I can not lie
If I die today, tell I loved him
If I die today, tell I loved him
Whatever
Whatever
Papi
Papi
No bra club
No bra club
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
I can t adult today
I can t adult today

Soortgelijke designs

Wat andere klanten leuk vonden

Passende stickers

Meer iPhone hoesjes

Als laatste bekeken

Weergave ongedaan maken