Stoffentas

I like big books and I can not lie

Ontwerp
Voor
Voor
Achter
I like big books and I can not lie - Stoffentas
Voor
Voor
Achter
Ontwerp
Big Tassen & rugzakken - I like big books and I can not lie - Stoffentas wit
vanaf 15,99
Incl. btw (EU)
Kleur: wit
Kies een maat
Valt normaal uit
MaattabelMaat voor NL
Binnenkort weer beschikbaar
Levering

Zet dit design ook op andere producten

Mannen
Vrouwen
Kids
Babies
Accessoires
Telefoonhoesjes
Huis & wonen
Snapback cap
Snapback cap
vanaf 18,99
Gymtas
Gymtas
vanaf 18,99
Beanie
Beanie
vanaf 22,99
Stoffentas
Stoffentas
vanaf 15,99
Trucker cap
Trucker cap
vanaf 17,99
Buttons klein
Buttons klein
vanaf 8,99
Muts
Muts
vanaf 20,99
Schoudertas van gerecycled materiaal
Schoudertas van gerecycled materiaal
vanaf 18,99
Riemtas
Riemtas
vanaf 18,99
Sporttas
Sporttas
vanaf 23,99
Schoudertas
Schoudertas
vanaf 33,99
Baseball cap
Baseball cap
vanaf 20,99
Retrotas
Retrotas
vanaf 27,99
Buttons groot
Buttons groot
vanaf 11,99
Bio stoffentas
Bio stoffentas
vanaf 18,99
Rugzak
Rugzak
vanaf 27,99
Honden-bandana
Honden-bandana
vanaf 14,99
Vissershoed
Vissershoed
vanaf 19,99
Bandana
Bandana
vanaf 14,99
Tasje
Tasje
vanaf 12,99

Productdetails

Stoffentas

De altijd handig tas. In deze handige tas kun je echt alles stoppen, van boodschappen tot schoolboeken.
  • lengte van de hengsels: ca. 30 cm
  • inhoud: 10 liter
  • lichte stofkwaliteit: 140 g/m²
  • materiaal: 100 % katoen

Maattabel

Pasvorm:
Valt normaal uit
Juiste maat vinden: vergelijk de maten met een product dat je al thuis hebt. Als je kledingstukken wilt meten, leg je ze het best plat op de grond.
Maten
A – Lengte in cm
B – Breedte in cm
C – Lengte in cm
MaatA (cm)B (cm)C (cm)
Eén maat
40,038,030,0

Zo ziet het er uit

Jose(178 cm)
Maat: Eén maat

Productbeoordelingen

00 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Filteren op beoordeling
Filteren op maat
Dat was ten minste één filter te veel
Beoordelingen filteren
Sluiten
Filteren op beoordeling
Filteren op maat

Ontwerpdetails

Profashionall
Designer
Profashionall
Nederland
Any business related questions/statements & design requests please email me at Profashionall@mail.com Or send me a message on Tumblr: http://profashionall.tumblr.com/ask
Verder lezen
I like big books and I can not lie
Design
I like big books and I can not lie
Tags: big, like a sir, like a boss

Meer designs van Profashionall

My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
This is my too tired to function t shirt
This is my too tired to function t shirt
I can t adult today
I can t adult today
The world has bigger problems than boys
The world has bigger problems than boys
Black white human
Black white human
My boo
My boo
Latina AF
Latina AF
They Don t Know That We Know They Know
They Don t Know That We Know They Know
always late
always late
I'm not perfect but I'm limited edition
I'm not perfect but I'm limited edition

Soortgelijke designs

Wat andere klanten leuk vonden

Als laatste bekeken

Weergave ongedaan maken