Samsung Case elastisch

Since 14

Ontwerp
Voor
Voor
Voor
Since 14 - Samsung Galaxy S9 hoesje
Voor
Voor
Voor
Ontwerp
2 Samsung hoesjes - Since 14 - Samsung Galaxy S9 hoesje wit/zwart
vanaf 19,99
Incl. btw (EU)
Kleur: wit/zwart
Selecteer een optie
Valt normaal uit
MaattabelMaat voor NL
Binnenkort weer beschikbaar
Levering

Zet dit design ook op andere producten

Mannen
Vrouwen
Kids
Babies
Accessoires
Telefoonhoesjes
Huis & wonen
iPhone Case elastisch
iPhone Case elastisch
vanaf 19,99
Samsung Case elastisch
Samsung Case elastisch
vanaf 19,99

Productdetails

Samsung Galaxy S9 hoesje

Met dit hoesje wordt je Samsung Galaxy S9 zo uniek als jijzelf. Met dit handige en precies passende, elastische hoesje geef je je mobiele telefoon in no time een nieuw outfit. En daarnaast bescherm je hem ook nog tegen de beschadigingen van het dagelijks gebruik.
    Passend voor Samsung Galaxy S9
  • bestaande uit elastisch rubberen hoes en aluminium plaatje dat bedrukt kan worden (basiskleur: wit) en dat in de rubberen hoes wordt gelegd
  • openingen voor camera en aansluitingen
  • de toetsen kunnen door het rubber heen gewoon worden bediend
  • materiaal: rubber, aluminium

Maattabel

Pasvorm:
Valt normaal uit
Juiste maat vinden: vergelijk de maten met een product dat je al thuis hebt. Als je kledingstukken wilt meten, leg je ze het best plat op de grond.
Maten
A – Lengte in cm
B – Breedte in cm
MaatA (cm)B (cm)
Samsung Galaxy S9 case elastisch
14,76,8

Productbeoordelingen

00 Beoordelingen
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Filteren op beoordeling
Filteren op maat
Dat was ten minste één filter te veel
Beoordelingen filteren
Sluiten
Filteren op beoordeling
Filteren op maat

Ontwerpdetails

Profashionall
Designer
Profashionall
Nederland
Any business related questions/statements & design requests please email me at Profashionall@mail.com Or send me a message on Tumblr: http://profashionall.tumblr.com/ask
Verder lezen
Since 14
Design
Since 14
Tags: 2, 3, since

Meer designs van Profashionall

This is my too tired to function t shirt
This is my too tired to function t shirt
Papi
Papi
No bra club
No bra club
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
My brain is 80% hamilton lyrics the other 20% is u
I can t adult today
I can t adult today
The world has bigger problems than boys
The world has bigger problems than boys
Black white human
Black white human
I like big books and I can not lie
I like big books and I can not lie
My boo
My boo
Latina AF
Latina AF

Soortgelijke designs

Wat andere klanten leuk vonden

Passende stickers

Als laatste bekeken

Weergave ongedaan maken