Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van € 30,-
Geldig t/m 26-10-2017. Kan niet worden gecombineerd met andere coupons. De tegoedbon kan worden gebruikt bij bestellingen van maximaal 5 producten. Een combinatie met de kwantumkorting is niet mogelijk. De coupon kan alleen worden gebruikt op www.spreadshirt.nl en is niet geldig in Spreadshirt partnershops.
FSKT30
Verzilver jouw bon
Wensenlijst
Slabbetje - Olifant Rood - Bio-slabbetje voor baby's

Slabbetje - Olifant Rood

15,49
incl. btw,
In het winkelwagentje
15,49
Productdetails
Beschrijving
Bio-slabbetje voor baby's
Valt normaal uit
  • Zacht slabbetje voor baby's
  • 100% katoen
  • merk: Continental Clothing
Als je baby niet knoeit, zijn alle andere jonge moeders gegarandeerd jaloers. Maar waarschijnlijk gaat het bij jouw baby net als bij alle andere ook vaak mis – dus heeft ook jouw baby een slabber nodig. Dit exemplaar van ecologisch aangebouwd katoen komt uit de „Earthpositive collectie“ van Continental Clothing. Dat wil zeggen dat het uitsluitend met duurzame energie uit wind en zon is gemaakt. Zo zijn bij de productie de CO2-emissies tot 90% gereduceerd, in vergelijking tot de gebruikelijke productie. De stof heeft een stevige dichtheid van 200g/m². 100% katoen.
Matentabel
Eén maat
A (cm)
28.0
B (cm)
22.0

Ontwerpdetails

Slabbetje - Olifant Rood
Op dit slabbetje van biologisch katoen trompettert de olifant lieve hartjes. Ook kinderen kunnen een statement maken: Wilde Dieren de Tent Uit! Met de aanschaf van dit product steunt u het werk van dierenbeschermingsvereniging Wilde Dieren de Tent Uit. Wilde Dieren de Tent Uit is een vereniging van nationale en internationale dierenwelzijnsorganisaties, zoals WSPA, Stichting AAP, DierenLot, Stichting Vier Voeters, Stichting Menodi en afdelingen van de dierenbescherming, tegen het gebruik van wilde dieren in circussen. Deze organisaties vinden dat wilde dieren niet in een circus horen vanwege het dierenleed dat daarmee gepaard gaat. Tevens geeft het naar de mening van de betrokken organisaties een verkeerd voorbeeld over de omgang met en de waarde van dieren. Wilde Dieren de Tent Uit is de grootste vereniging tegen het gebruik van wilde dieren in circussen in Nederland.
Tags: Circus, DierenLot, Menodi, Slabbetje, Stichting, AAP, Vier, Voeters, WSPA, babies, baby, cadeau, circusdieren, dierenbescherming, goed, doel, hartjes, kind, kinderen, olifant, rood, slab, wilde, dieren, de, tent, uit, wildernis
Ontwerper
wddtu
Land:
Nederland
Meer designs van
wddtu
Meer