Verdien met je designs geld. Heel eenvoudig en zonder risico.
Het platform voor je ideeën

Presenteer je designs op ruim 200 producten


Altijd gratis. Geen maar.

Publiceer je eigen designs
heel eenvoudig op meer dan 200 producten!

Mannen T-shirts
Mannen T-shirts
Vrouwen hoodies en shirts met lange mouwen
Vrouwen hoodies en shirts met lange mouwen
Mokken
Mokken
Kinder-T-shirts
Kinder-T-shirts
Hoesjes voor telefoon & tablet
Hoesjes voor telefoon & tablet
Mannen tank tops
Mannen tank tops
Vrouwen T-shirts
Vrouwen T-shirts
Mannen hoodies en shirts met lange mouwen
Mannen hoodies en shirts met lange mouwen
Petten
Petten
Vrouwen tops
Vrouwen tops

Waar wil je je producten aanbieden?
Selecteer het verkoopkanaal dat het best bij je past.

Altijd gratis

Op onze Marktplaats verkopen betekent:

Op onze Marktplaats verkopen betekent:
Presenteer je designs dagelijks aan 100.000 klanten
Verdien geld met je talent. Helemaal gratis.
Wordt succesvol met eigen campagnes, Amazon & Ebay
Vorige

Bereik een gigantisch publiek // Meer dan 100.000 mensen bezoeken dagelijks Spreadshirt - potentieel publiek voor je designs en je talent. Met reclame en slimme marketing halen we een groot aantal nieuwe klanten naar onze pagina. Doe mee en laat de wereld zien wat je kunt.

Verkoop zonder risico // Alles wat je moet doen, is creatief zijn. Wij doen de rest. Designs verkopen bij Spreadshirt betekent nul risico voor jou. Meld je aan, upload je designs, verdien geld. Je hebt absoluut geen kosten vooraf en voor het verzenden en de service zorgt Spreadshirt. En dat allemaal helemaal gratis voor jou. Altijd.

Jouw kans op de spotlights // Wij zijn gelukkig als onze designers succes hebben. Campagnes, zoals het T-shirt van de week en Spreadshirt Select presenteren geselecteerde designs aan een miljoenenpubliek wereldwijd. Dit is jouw kans! En als klap op de vuurpijl: op succesvolle pagina’s zoals Amazon en Ebay kun je een nog groter publiek bereiken.

Altijd gratis

Je eigen shop hebben betekent:

Je eigen shop hebben betekent:
Verdien meer dan waar dan ook
Persoonlijke look-and-feel voor je shop
Je bepaalt je assortiment zelf
Vorige

Verdien meer dan waar dan ook // Spreadshop biedt je van alle aanbieders de meeste inkomsten. Je bepaalt zelf de prijzen voor je shop en verhoogt je vergoeding nog eens extra met de succesbonus. Lok klanten met flexibele kortingen naar je shop. Je werkt loont!

Persoonlijke look-and-feel voor je shop // Presenteer je merk, band, label of collectie volgens jouw wensen. Richt je shop heel persoonlijk in zodat je klanten de shop herkennen en ervan gaan houden. Jij bepaalt welke producten je wilt verkopen. Maak de shop zoals jij wilt!

Je bepaalt het assortiment zelf // Als shopeigenaar kun je de producten zelf kiezen. Pas je assortiment helemaal aan de voorkeur van je klanten aan. Met ruim 200 hoogwaardige kledingstukken en accessoires biedt Spreadshirt je een grote verscheidenheid aan mogelijkheden.

Zonder risico, zonder kosten, zonder stress.
Maak je maar geen zorgen want wij zorgen voor alles.

Opslag
Opslag // Wij zorgen compleet voor de goederenvoorraad en de opslag. Spreadshirt heeft meer dan 200 hoogwaardige producten en accessoires op voorraad en produceert ze direct on-demand.
Drukken
Drukken // Bij ons worden alleen druktechnieken van de hoogste kwaliteit gebruikt. Zo garanderen we altijd de beste en meest briljante drukresultaten.
Afwikkeling
Afwikkeling // Van de bestel- en betaalafwikkeling tot de klantenservice: we nemen al het werk van je over dat bij een eigen business ontstaat. Je kunt je dus ontspannen. Wij zorgen ervoor.
Verzenden
Verzenden // Dankzij onze 5 productievestigingen in Europa en de VS kunnen we bestellingen naar meer dan 150 landen verzenden.
Betalen
Betalen // Verkoop je designs in 19 landen en verspreid je boodschap op Marktplaatsen in 12 verschillende talen. Spreadshirt maakt een eenvoudige online-handel mogelijk in 10 verschillende valuta’s.
Klantenservice
Klantenservice // Het bekroonde klantenservice-team van Spreadshirt zorgt ervoor dat je klanten zonder problemen kunnen inkopen. Je kunt erop vertrouwen dat je klanten in goede handen zijn.
Hallo, succes!

Spreadshirt Designer

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer uit
Frankrijk
Designer - Olivier
Ik heb voor Spreadshirt gekozen omdat het platform heel bekend is en ik hier heel eenvoudig producten op het web kan zetten. Ik wilde in geen geval uren lang mijn designs uploaden.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-student uit
San Francisco
PR-student - Paige
Naast de universiteit en het werk, heb ik gezocht naar een eenvoudig platform voor mijn kunst. Toen ik me had aangemeld, ging alles vanzelf. Dankzij Spreadshirt heb ik genoeg tijd over voor het studeren (en pizza eten ;)).

Shopeigenaar

Liz
Eigenaar van
"Sweets n Treats"
Eigenaar - Patricia
Ik heb deze zomer mijn eerste bakkerij geopend. De vraag naar T-shirts was enorm! Spreadshirt heeft het voor mij als banketbakker heel eenvoudig gemaakt om merchandising in mijn aanbod op te nemen.
Kerstin
Eigenaar van
"Gscheade Leibal"
Eigenaar - Kerstin
Mijn idee om shirts met teksten in Oostenrijks dialect te verkopen, wilde ik gelijk realiseren zonder voor het drukken te hoeven zorgen. Het was voor mij heel motiverend om deze shop met Spreadshirt samen op te bouwen.