T-shirt zelf ontwerpen

Ontwerp je eigen persoonlijke T-shirt in onze T-Shirt Designer of kies een van onze vele andere producten om zelf te ontwerpen: hoodies, stoffen tassen, hoesjes voor je mobiel en andere accessoires.

Producten


In 4 heel eenvoudige stappen krijg je je eigen persoonlijke T-shirt of een ander lievelingsproduct. Zo werkt het:

1. Kies je T-shirt om zelf te ontwerpen

Klik in de T-Shirt Designer linksboven op Product selecteren om je T-shirt of een ander product te ontwerpen. Hier kun je kiezen uit ruim 140 artikelen. Je kunt ook filteren in categorieën door op ‘Mannen’, ‘Vrouwen’, ‘Kids & Babies’, ‘Accessoires’ of ‘Hoesjes’ te klikken. Binnen de categorieën zijn er nog meer filters voor maten en kleuren. Als je het juiste T-shirt of een ander product hebt gevonden, klik er dan op. Je ziet nu een voorbeeld van je gewenste product. Rechts hiervan kun je de gewenste kleur kiezen.

2. Ontwerp je T-shirt met een uniek design

Klik in de T-Shirt Designer linksboven op Ontwerp uitzoeken om die op je T-shirt of een ander product te zetten. Hier worden onze meest populaire designs getoond. Als je een design over een heel bepaald onderwerp zoekt, voer dan een passende term in de zoekopdracht in. Of kies onder ‘Ontwerpcategorieën’ een passend onderwerp uit. Selecteer het gewenste design en bevestig met ‘Ontwerp toevoegen’ en het staat direct al op je T-shirt. Zet het nog op de juiste plaats of verander de grootte en pas het precies aan jouw wensen aan. Rechts in de T-Shirt Designer kun je de kleur en de druktechniek uitkiezen. In de voorbeelden eronder zie je bovendien welke delen van je product je nog kunt bedrukken. Bij het T-shirt zijn dat bijvoorbeeld ook het achterpand en de mouwen. Selecteer ze door erop te klikken. Zo creëer je heel eenvoudig je eigen wens-T-shirt voor de T-shirt druk.

3. Ontwerp je T-shirt met je eigen foto’s

Upload een foto of je eigen design en zet die op je T-shirt of op een ander product naar keuze. Klik hiervoor op Afbeelding uploaden en selecteer het gewenste bestand. Na het uploaden wordt je afbeelding automatisch op je product geplaatst. Nu kun je het nog positioneren, de grootte aanpassen en zo je unieke eigen T-shirt of een ander product maken.

4. Voeg tekst toe aan je eigen persoonlijke T-shirt

Maak je T-shirt of een ander product nog persoonlijker met een eigen tekst! Klik links in de T-Shirt Designer op Tekst toevoegen en voer je gewenste tekst in. Je kunt de positie van de tekst veranderen door de tekst met de muis te slepen. De kleur van de tekst, het lettertype en de lettergrootte verander je met behulp van het masker aan de rechter kant van de T-Shirt Designer. Onder het menu ‘speciaal lettertype’ vind je bovendien veel bijzonder originele lettertypes voor het heel persoonlijke tintje op je T-shirt. Trouwens kunnen op deze manier ook persoonlijke cadeaus heel eenvoudig worden ontworpen. Nu hoef je alleen nog maar de maat en de hoeveelheid producten vast te leggen. Klik hiervoor op Aantal & maat kiezen en geef de betreffende details aan. Klik om je bestelling af te sluiten op In het winkelwagentje en je kunt je eigen T-shirt laten bedrukken.