Top ontwerpen voor leuke tanktops

... of voor een van de ruim 150 andere te bedrukken producten.
Grote keuze op onze Marktplaats.

Producten


Je tanktop bedrukken bij Spreadshirt

Ook al is het T-shirt natuurlijk het beste kledingstuk ter wereld, in de zomer is het soms lekker om iets luchtigers te dragen. Gelukkig heeft Spreadshirt ook tanktops die je heel persoonlijk kunt laten bedrukken! Zo’n tanktop heeft geen mouwen en is daardoor in de zomer natuurlijk ideaal. Bovendien ziet het er super uit als je hem zelf ontwerpt!

Het zelf ontwerpen van een tanktop is heel eenvoudig: in de Designer, waarmee je natuurlijk ook je T-shirt zelf kunt ontwerpen, kies je gewoon je gewenste product uit, in dit geval een tanktop. Kies de voor jou passende kleur en maat uit en je kunt al beginnen. Bij het ontwerpen kent je fantasie geen grenzen. Eigen afbeeldingen of foto’s, ontwerpen van andere gebruikers of een grappige spreuk, alles is mogelijk!

Bedrukte tanktops zijn top!

Een echte trendsetter ben je pas als je anders bent dan de rest. Met bedrukte tops van Spreadshirt kun je heel eenvoudig een echt persoonlijke look creëren die verder niemand heeft, een top look dus eigenlijk! Tank tops kun je bovendien uitstekend combineren met alles mogelijke: minirok, shorts, capri broek of een gewone spijkerbroek. Een persoonlijk bedrukte tanktop past overal bij en is altijd een blikvanger!

Er is echter wel een heel klein probleempje als het om een tank top gaat: wat doe je als het regent of als het ineens koud wordt? Kijk dan gewoon even in het grote Spreadshirt assortiment en je zult zeker snel een oplossing vinden. Tegen de grijze wolken zou je bijvoorbeeld een paraplu kunnen laten bedrukken. En als het daadwerkelijk wat kouder wordt, dan trek je er gewoon een trui over aan, het best laat je natuurlijk ook gelijk nog een paar mutsen bedrukken. Zo ben je ook bij slecht weer goed voorbereid en kun je toch je persoonlijk bedrukte top dragen! En voor elk weertype geldt: een eigen t-shirt bedrukken kan altijd!