Werken bij Spreadshirt

Have fun and be creative

Vakkennis en professioneel teamwork in ambitieuze projecten staan bij ons dagelijks werk in het middelpunt. Daarnaast hebben onze medewerkers veel ruimte voor zelfontplooiing, kunnen ze hun eigen persoonlijke sterke kanten laten zien en creatief omgaan met taken. Met intussen meer dan 280 internationale medewerkers op het hoofdkantoor in Leipzig en nog eens ca. 300 in Polen, de VS en Brazilië is Spreadshirt allang geen start-up meer.

Voel je goed

Al sinds 15 jaar is Spreadshirt een betrouwbare werkgever. Onze Feel Good manager Stefanie zorgt al sinds 5 jaar voor een ontspannen werksfeer. Zij helpt nieuwe medewerkers bij een goede start in het bedrijf, luistert naar complimenten en kritiek, organiseert fruit, drankjes, massages en ook regelmatige uitstapjes om de collega’s nog dichter bij elkaar te brengen.
Als familievriendelijke onderneming ondersteunen we ook de persoonlijke levensplanning van onze medewerkers. Spreadshirt zet zich actief in voor een goede combinatie van werk en familie. We helpen bij het zoeken van een kinderdagverblijf voor de kinderen van onze medewerkers en helpen jonge ouders naar wens met flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te kunnen werken.

Kom in ons team!

Bij Spreadshirt staat de ontwikkeling van jouw loopbaan in het middelpunt. Of dit nu als IT-specialist, UX-vakman, Marketing-specialist, in de klantenservice of op een van onze vele andere afdelingen is, we bevorderen je kennis en je talenten en hebben vanaf het begin het grootste vertrouwen in je. In een hoog gemotiveerd team werk je mee aan spannende projecten en heb je daarnaast grote vrijheden en eigen verantwoording. Daarnaast ondersteunen we je bij de verdere beroepsmatige ontwikkeling.

Bij Spreadshirt werk je in een internationaal team. Onze medewerkers komen uit ruim 15 landen. De officiële taal in ons bedrijf is daarom Engels. Maar geen zorgen, je talenkennis hoeft niet perfect te zijn. En indien gewenst kun je bij ons gratis cursussen van en met mensen die Engels als moedertaal spreken volgen. Zo kun je bijvoorbeeld je kennis bij nationale en internationale conferenties uitbreiden.

Naar de vacatures

Leer ons kennen

Het hoofdkantoor van Spreadshirt bevindt zich in een voormalig fabrieksgebouw in de populaire wijk Plagwitz in Leipzig. De moderne kantoren zijn de perfecte plaats om gemotiveerd aan het werk te gaan. Er zijn ook dakterrassen, gezellige zithoeken, een voetbaltafel en tafeltennis om tussendoor te ontspannen.