Verzilver jouw bon

Soortgelijke designs

Meer
Vliegende Heks - Bio-slabbetje voor baby's
Wil je het design aanpassen?

Vliegende Heks

Bio-slabbetje voor baby's(60)
Product wijzigen
19,49
incl. btw,
Prijs incl. btw EU
In het winkelwagentje
19,49
Wensenlijst

Meer producten

Productdetails
Beschrijving
Bio-slabbetje voor baby's
(60)
Valt normaal uit
  • Zacht slabbetje voor baby's
  • 100% katoen
  • merk: Continental Clothing
Als je baby niet knoeit, zijn alle andere jonge moeders gegarandeerd jaloers. Maar waarschijnlijk gaat het bij jouw baby net als bij alle andere ook vaak mis – dus heeft ook jouw baby een slabber nodig. Dit exemplaar van ecologisch aangebouwd katoen komt uit de „Earthpositive collectie“ van Continental Clothing. Dat wil zeggen dat het uitsluitend met duurzame energie uit wind en zon is gemaakt. Zo zijn bij de productie de CO2-emissies tot 90% gereduceerd, in vergelijking tot de gebruikelijke productie. De stof heeft een stevige dichtheid van 200g/m². 100% katoen.
Matentabel
Eén maat
A (cm)
28.0
B (cm)
22.0

Ontwerpdetails

Vliegende Heks
Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen trick or treat (waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of een iets lekkers (meestal snoep) krijgen). De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloweenfeesten.
Tags: 31 oktober, Spook, Vampier, dood, halloween, halloween feest geest, heks, heks op bezem, nacht, pompoen, pompoenen, snoepjes, spoken, trick or treat, vliegende heks, zwarte kat
Ontwerper
grobie
Land:
Nederland
Meer designs van
grobie