Hoor, hoor: grote keuze aan designs om je iPhone hoesje te bedrukken

iPhone, iPad, Samsung of HTC – vind de juiste look voor je mobiele telefoon of tablet.
Grote keuze op onze Marktplaats.

Producten


Je iPhone-hoesje zelf bedrukken - heel eenvoudig

Je iPhone is heilig, toch? Je gebruikt hem elke dag, je checkt je e-mails, je surft op Facebook en je hebt hem altijd bij de hand. Dan moet je er ook voor zorgen dat je smartphone er goed uit, met stijl. Met een zelf ontworpen iPhone-hoesje van Spreadshirt is dat heel eenvoudig. Je kunt hem namelijk met eigen afbeeldingen, foto’s of tekst laten bedrukken en hem daardoor helemaal aan je eigen smaak aanpassen. En als je zin hebt, kun je ook gelijk een T-shirt bedrukken, waarop bv. ‘I love my Phone’ staat. Omgekeerd zijn er trouwens ook heel veel grappige T-shirt spreuken die heel goed op je iPhone zouden passen!

En hoe kun je nu precies je eigen iPhone-hoesje bedrukken? Dat is in drie stappen uitgelegd:

  1. Product selecteren - in jouw geval waarschijnlijk ons iPhone-hoesje.
  2. Ontwerp uitzoeken - er staan heel veel verschillende ontwerpen ter beschikking.
  3. Tekst toevoegen - maak je iPhone-hoesje persoonlijk met bv. je naam!

Je iPhone 4 case of je iPhone 5 hoesje bedrukken bij Spreadshirt

Er zijn heel veel aanbieders van iPhone 4 hoesjes of iPhone 5 cases, hoe vind je ooit het juiste hoesje? Het zou toch gewoon het best zijn als je zelf kunt uitzoeken hoe je hoesje voor je geliefde smartphone er uit moet zien, toch? Daarom is de iPhone 4 of 5 case van Spreadshirt gewoonweg de beste keuze! Maar afgezien daarvan dat je de iPhone case bij Spreadshirt geheel naar je eigen wensen kunt bedrukken, heeft het nog andere grote voordelen:

het hoesje past zich perfect aan je iPhone 4 of je iPhone 4S aan. Ook voor een iPhone 5 hebben we het passende hoesje. Deze kan op de hele achterkant worden bedrukt, je kunt je iPhone hiermee een compleet nieuwe look geven. Natuurlijk zijn er openingen voor je cameralens en voor alle aansluitingen en knopjes zodat je je iPhone zoals altijd kunt gebruiken en ook voor het opladen of het luisteren naar muziek hoef je het hoesje niet te verwijderen. Dankzij de druktechniek thermosublimatie kun je bovendien zonder problemen foto’s of andere ingewikkelde ontwerpen op je iPhone hoesje laten bedrukken. Als je trouwens een echte Apple-fan bent en ook een iPad hebt, dan kun je hier ook iPad-hoezen en notebooktassen laten bedrukken!