Persoonlijke verjaardagscadeaus

Ontwerp persoonlijke T-shirts voor de 18e, 30e of 50e verjaardag Verjaardag

verjaardag
Bereken hier
Fotofilters en - vormen
Voor foto’s staan talrijke filters en sjablonen ter beschikking.
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.

Populaire producten om cadeau te geven

Maten: Eén maat
Sierkussenhoes, 45 x 45 cm
Maten: Eén maat
Mok tweekleurig
Maten: Eén maat
Gymtas
Maten: 98/104 (2 jaar) - 134/140 (8 jaar)
Kinderen Premium T-shirt
(5814)
Maten: Eén maat
Sierkussenhoes, 45 x 45 cm
Maten: Eén maat
Mok tweekleurig
Maten: Eén maat
Gymtas
Maten: 98/104 (2 jaar) - 134/140 (8 jaar)
Kinderen Premium T-shirt
(5814)

Verjaardag-T-shirts bedrukken met onze designvoorbeelden

Supersnel ontworpen: selecteren, aanpassen, klaar

Tegoedbon, verpakt als cadeau, wordt voor de kerstboom overhandigd

Onze cadeaubonnen

Met een tegoedbon zit je altijd goed

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Hartelijk gefeliciteerd: verjaardag-T-shirt voor een persoonlijk jubileum

Het beste van verjaardagen zijn de cadeaus, dat weet ieder kind. Vooral op een ronde verjaardag mag het wel een bijzonder en persoonlijk verjaardagscadeau zijn, zoals bijvoorbeeld een T-shirt met de leeftijd of een ander individueel verjaardagsmotief voor de 30e of 50e verjaardag. Als blijvende herinnering voor de jarige zijn echter niet alleen T-shirts geschikt, maar ook andere producten om zelf te ontwerpen, zoals bijvoorbeeld hoesjes voor de mobiele telefoon, tassen of mutsen. De beste ideeën voor persoonlijke cadeaus vind je bij Spreadshirt. Laat je gewoon door onze grote keuze aan producten en onze verjaardagsdesigns inspireren en ontwerp het meest persoonlijke verjaardagscadeau voor iedere leeftijd.

Verjaardag-T-shirt en nog veel meer voor de 18e verjaardag

Vooral de 18e verjaardag is een hele bijzondere gelegenheid om te vieren en natuurlijk ook voor een heel persoonlijk verjaardag-T-shirt of een ander creatief cadeau voor het bereiken van de meerderjarigheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelf ontworpen fotocadeau met een herinnering uit de kinderjaren voor de jonge volwassene? Heel populair zijn ook designs met het geboortejaar. Maar vergeet niet de uitrusting voor het verjaardagsfeestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van mokken en onderzetters met ‘Happy Birthday’ erop of met confetti-design? Deze producten en vele andere accessoires en kledingstukken kun je bij Spreadshirt zelf ontwerpen en daarmee heel bijzondere verjaardagscadeaus creëren.

Mooi verpakt komt het verjaardag-T-shirt nog beter aan

Niet alleen het cadeau moet origineel zijn, maar ook de verpakking. Hiermee wordt de nieuwsgierigheid opgewekt. Of het nu om een 1e verjaardag of om een 50e gaat, het is altijd leuker om een cadeau te geven, dat mooi verpakt is. Spreadshirt biedt je daarom de verpakkingsservice voor je persoonlijke cadeau. Voor € 4,- extra kun je je bestelling als cadeau laten verpakken en met een persoonlijke kaart laten verzenden. Selecteer hiervoor in het bestelproces de cadeau-optie. Vooral als je niet persoonlijk naar het verjaardagsfeest kunt komen, is dit een leuke mogelijkheid om je vrienden of het verjaardagskind in je familie te laten zien dat hij of zij heel bijzonder is.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h