verjaardag

Persoonlijke verjaardagscadeaus

Ontwerp persoonlijke T-shirts voor de 18e, 30e of 50e verjaardag Verjaardag

100% creatieve vrijheid

met teksten, designs en foto’s

r

200+ producten

staan op jouw ideeën te wachten

Tot 70% korting

Beste prijzen. Beste service.

Bereken hier de levertijdMeer info

Verjaardag-T-shirts bedrukken met onze designvoorbeelden

Supersnel ontworpen: selecteren, aanpassen, klaar

Meer designs

Je hebt hulp nodig bij het omzetten van je design-idee?

Onze grafische service realiseert je visie

Meer lezen

Ontwerp persoonlijke T-shirts voor de 18e, 30e of 50e verjaardag Verjaardag

Hartelijk gefeliciteerd: verjaardag-T-shirt voor een persoonlijk jubileum

Het beste van verjaardagen zijn de cadeaus, dat weet ieder kind. Vooral op een ronde verjaardag mag het wel een bijzonder en persoonlijk verjaardagscadeau zijn, zoals bijvoorbeeld een T-shirt met de leeftijd of een ander individueel verjaardagsmotief voor de 30e of 50e verjaardag. Als blijvende herinnering voor de jarige zijn echter niet alleen T-shirts geschikt, maar ook andere producten om zelf te ontwerpen, zoals bijvoorbeeld hoesjes voor de mobiele telefoon, tassen of mutsen. De beste ideeën voor persoonlijke cadeaus vind je bij Spreadshirt. Laat je gewoon door onze grote keuze aan producten en onze verjaardagsdesigns inspireren en ontwerp het meest persoonlijke verjaardagscadeau voor iedere leeftijd.

Verjaardag-T-shirt en nog veel meer voor de 18e verjaardag

Vooral de 18e verjaardag is een hele bijzondere gelegenheid om te vieren en natuurlijk ook voor een heel persoonlijk verjaardag-T-shirt of een ander creatief cadeau voor het bereiken van de meerderjarigheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelf ontworpen fotocadeau met een herinnering uit de kinderjaren voor de jonge volwassene? Heel populair zijn ook designs met het geboortejaar. Maar vergeet niet de uitrusting voor het verjaardagsfeestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van mokken en onderzetters met ‘Happy Birthday’ erop of met confetti-design? Deze producten en vele andere accessoires en kledingstukken kun je bij Spreadshirt zelf ontwerpen en daarmee heel bijzondere verjaardagscadeaus creëren.

Mooi verpakt komt het verjaardag-T-shirt nog beter aan

Niet alleen het cadeau moet origineel zijn, maar ook de verpakking. Hiermee wordt de nieuwsgierigheid opgewekt. Of het nu om een 1e verjaardag of om een 50e gaat, het is altijd leuker om een cadeau te geven, dat mooi verpakt is. Spreadshirt biedt je daarom de verpakkingsservice voor je persoonlijke cadeau. Voor € 4,- extra kun je je bestelling als cadeau laten verpakken en met een persoonlijke kaart laten verzenden. Selecteer hiervoor in het bestelproces de cadeau-optie. Vooral als je niet persoonlijk naar het verjaardagsfeest kunt komen, is dit een leuke mogelijkheid om je vrienden of het verjaardagskind in je familie te laten zien dat hij of zij heel bijzonder is.