Jong stel zit voor een raam en draagt gepersonaliseerde polohemden

De meer elegante look: Poloshirt bedrukken

Poloshirts zelf ontwerpen en bijzonder goed voor de dag komen

Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Populaire producten uit deze categorie

Poloshirts zelf ontwerpen en bijzonder goed voor de dag komen

Elegant en persoonlijk: poloshirt zelf ontwerpen

Daaraan herken je smaak: knoopsluiting, kraag en korte mouwen-look. Het poloshirt heeft al lang zijn vaste plek in de garderobe van de sporter gevonden. Zowel voor dames als heren is het shirt niet alleen heel populair bij polo- en tennisspelers. Sinds enkele jaren is het poloshirt ook aangekomen in het dagelijks leven en op het werk.

Personaliseer je poloshirt

Pas een persoonlijke opdruk maakt van deze klassieker een kostbaar unicaat. Voorzie het serieuze hemd van je naam, initialen of verenigingslogo en je komt gegarandeerd goed voor de dag. Sportief en toch elegant, populair en toch uniek - alleen jij weet wat je op je poloshirt of T-shirt wilt laten drukken.

Poloshirts bedrukken, maar dan goed

Het zal zeker handig zijn eens een blik te werpen op populaire en klassieke designs om met je elegante look de spijker op z’n kop te slaan. Zo zijn bv. kleine designs met namen van verenigingen linksboven op de borst een echt stijlvolle klassieker. Maar ook bovenaan de rug kan heel goed een tekst het shirt versieren. Uiteindelijk kies je uit alle verkrijgbare kleuren die kleur die het best bij jouw type past.