Jong stel zit voor een raam en draagt gepersonaliseerde polohemden

De meer elegante look: Poloshirt bedrukken

Poloshirts zelf ontwerpen en bijzonder goed voor de dag komen

Bereken hier
Tot wel 70 % korting
Onze kwantumkorting geldt al vanaf 6 artikelen per order – geheel automatisch.
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Populaire producten uit deze categorie

FAQ - vaak gestelde vragen

Hoe kan ik mijn bedrijfslogo op een poloshirt laten drukken?

Om je bedrijfslogo op je gepersonaliseerd poloshirt te zetten, moet je het bestand in een volgend formaat uploaden: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG of AI. Het bestand mag maximaal 10 MB groot zijn. Plaats het logo na het uploaden daar waar je het wil hebben, pas eventueel de grootte aan en dan is je poloshirt met logo al klaar om te bedrukken. Als de resolutie van je design niet groot genoeg is voor de druk, neem dan contact op met onze grafische service. Zij helpen je voor een vaste prijs verder.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde poloshirts bestellen?

Bij Spreadshirt zijn er geen minimale bestelhoeveelheden. Je kunt één enkel bedrukt poloshirt bestellen of 1.000 tegelijk. Hierbij kun je ieder poloshirt precies zo ontwerpen, zoals jij dat wil.

Waar kan ik poloshirts laten borduren?

Bepaal eerst welk poloshirt je wilt laten borduren en zet in de borduur-tool een tekst of een design op het poloshirt. Als je je logo op een van onze polo’s wilt laten borduren, gaat dat zo: je deelt ons je aanvraag vanaf 50 artikelen inclusief design en gewenst product per telefoon of mail mee. We controleren of je design gedrukt kan worden en sturen je een offerte toe (of bellen je op). Je opdracht wordt geproduceerd en is na ongeveer 3 weken klaar om te verzenden.

Hoe kan ik een poloshirt zelf ontwerpen?

Het is heel eenvoudig om een individueel poloshirt met Spreadshirt te maken. Bepaal eerst welk poloshirt je wilt laten bedrukken en ontwerp hem dan volgens jouw voorstellingen. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Kunnen gepersonaliseerde poloshirts bij jullie worden geruild of teruggegeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Je hebt de volgende mogelijkheden: omruilen tegen nieuwe artikelen, omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling of je krijgt de aankoopprijs terug als het bestelde product niet persoonsgebonden was gemaakt met tekst, designs of foto’s. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde poloshirt, kun je dit binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Worden de poloshirts in Europa bedrukt?

Ja, alle individuele poloshirts worden in Europa gedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië.

Hoeveel kost het om een poloshirt te personaliseren?

De prijs voor je zelf ontworpen poloshirt van Spreadshirt is samengesteld uit de kosten voor het product, de drukkosten en event. een designprijs. Voor een tekst, zelf geüpload design en als ‘gratis’ gekenmerkte designs hoef je geen designprijs te betalen. Voordat je bestelt, krijg je een volledige specificatie van de totale kosten. Hoe meer producten je bestelt, hoe minder je per poloshirt betaalt. Op onze hulppagina’s kun je je kwantumkorting voor ieder product eenvoudig berekenen. Nog vragen? Ons serviceteam helpt je graag telefonisch, per e-mail of WhatsApp.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor geïndividualiseerde poloshirts?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je individuele poloshirt waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde producten. Hier kun je de leveringstijden berekenen.

Poloshirts zelf ontwerpen en bijzonder goed voor de dag komen

Elegant en persoonlijk: poloshirt zelf ontwerpen

Daaraan herken je smaak: knoopsluiting, kraag en korte mouwen-look. Het poloshirt heeft al lang zijn vaste plek in de garderobe van de sporter gevonden. Zowel voor dames als heren is het shirt niet alleen heel populair bij polo- en tennisspelers. Sinds enkele jaren is het poloshirt ook aangekomen in het dagelijks leven en op het werk.

Personaliseer je poloshirt

Pas een persoonlijke opdruk maakt van deze klassieker een kostbaar unicaat. Voorzie het serieuze shirt van je naam, initialen of verenigingslogo en je komt gegarandeerd goed voor de dag. Sportief en toch elegant, populair en toch uniek - alleen jij weet wat je op je poloshirt of T-shirt wilt laten drukken. Geef je crew poloshirts zodat jullie er allemaal hetzelfde en professioneel uitzien.

Poloshirts bedrukken, maar dan goed

Het zal zeker handig zijn eens een blik te werpen op populaire en klassieke designs om met je elegante look de spijker op z’n kop te slaan. Zo zijn bv. kleine designs met namen van verenigingen linksboven op de borst een echt stijlvolle klassieker. Maar ook bovenaan de rug kan heel goed een tekst het shirt versieren. Uiteindelijk kies je uit alle verkrijgbare kleuren die kleur die het best bij jouw type past.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h