Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van € 30,-
Geldig t/m 26-10-2017. Kan niet worden gecombineerd met andere coupons. De tegoedbon kan worden gebruikt bij bestellingen van maximaal 5 producten. Een combinatie met de kwantumkorting is niet mogelijk. De coupon kan alleen worden gebruikt op www.spreadshirt.nl en is niet geldig in Spreadshirt partnershops.
FSKT30
Verzilver jouw bon

Blijf fit: sportkleding bedrukken

Sportkleding
Shirts zelf ontwerpen zorgt voor nog meer power
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Populaire producten uit deze categorie

Alle sportartikelen tonen

Shirt bedrukken - bokalen winnen

Zonder shirts zou je team slechts een hoopje wild door elkaar rennende mensen zijn. Teamkleding zorgt voor teamgeest en de benodigde saamhorigheid die een team nodig heeft om te kunnen winnen. Sportshirts, sportbroeken, sweatshirts of trainingsbroeken, dezelfde kleur en het logo zorgen voor een herkenningseffect, een identificeren met je team en een snelle oriëntatie op het veld. Buiten het veld kunnen fans en vrienden hun team ondersteunen met de juiste shirts en sweatshirts. Met bedrukte sportkleding van Spreadshirt staat je overwinning niets meer in de weg!

De stof waarvan overwinningen zijn

Laten we eerlijk wezen: sport is en blijft een zweterige aangelegenheid. Ook de best getrainde voetbalster is doorweekt als hij een half uur lang achter de bal is aangerend. Gelukkig biedt Spreadshirt ook ademende sportkleding en shirts, kleding van fleece en loopshirts aan, speciaal gemaakt voor de uithoudingssport. Samen met attractieve kwantumkortingen maakt dit aanbod van Spreadshirt je nummer 1 voor bedrukte shirts, sporttassen en teamkleding.