Kwantumkorting al vanaf 5 artikelen

Laat nu je eindexamenshirts bedrukken

Ik ben weg! Top shirts voor het eindexamen 2023 gewoon zelf ontwerpen

eindexamen
Bereken hier
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
Vanaf 10 artikelen controleren we de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Bereken je kwantumkorting

Je betaalt bijvoorbeeld in plaats van €11,99 per stuk

€8,39*

voor een Mannen T-shirt
(*plus drukprijs en verzenden)

10%
6+ Artikelen
70%
1400+ Artikelen

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

FAQ - vaak gestelde vragen

Voor hoeveel mensen kan ik bestellen?

Bestel zoveel artikelen als je wilt! Bij bestellingen van meer dan 100 stuks staat een expert uit ons team voor grote bestellingen voor je klaar.

Hoeveel producten moet ik bestellen om een kwantumkorting te krijgen?

Korting krijg je al vanaf 6 artikelen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de precieze indeling.

Kan ik ieder artikel apart personaliseren (bv. met naam of nummer) of moeten ze voor een kwantumkorting allemaal gelijk zijn?

Ieder artikel kan anders zijn, je krijgt toch de complete kwantumkorting.

Moet ik een Spreadshirt-design gebruiken of kan ik een eigen design gebruiken?

Het is alle twee mogelijk. Het enige verschil is dat je bij een zelf geüpload design niet de inkoopprijs terug krijgt als je het product retourneert. In dit geval krijg je een tegoedbon van Spreadshirt.

Kan ik een enkel artikel retourneren en de rest houden? Welk effect heeft dit op de kwantumkorting?

Je kunt een willekeurig aantal artikelen retourneren. Ons systeem zal het bedrag afrekenen dat op basis van de veranderde kwantumkorting betaald moet worden.

Welke betaalwijzen worden geaccepteerd?

Spreadshirt accepteert creditcard, SEPA-overboekingen en PayPal.

Welke wijzen van verzenden worden aangeboden?

Er zijn twee verzendmethodes: Standaard (geschatte levertijd 3 - 4 werkdagen) en Express (geschatte levertijd 1 - 2 werkdagen). De verzendkosten kun je hier nalezen.

Kan mijn bestelling bestaan uit meer dan een productsoort (bv shirt met lange mouwen voor mannen, een dameshoodie enz.)?

Je bestelling kan zoveel verschillende of gelijke productsoorten hebben als jij wenst. T-shirts, sweaters, mutsen, mokken, alles wordt meegerekend in je kwantumkorting.

Kan ik een proefbestelling ontvangen voordat ik een groepsbestelling maak?

Je kunt voor je definitieve bestelling proefexemplaren bestellen. Deze zijn alleen voor het controleren van de kwaliteit en worden niet bedrukt. We berekenen de basisprijs voor dit product, die je weer terugkrijgt als je het product retourneert.

Kan ik een tegoedboncode in combinatie met een kwantumkorting gebruiken?

Je kunt de tegoedboncode van een lopende promotie gebruiken in combinatie met de kwantumkorting. Dat gaat automatisch als je naar de kassa gaat en de code invult. Enkele promoties kunnen van deze regel afwijken.

Ik ben weg! Top shirts voor het eindexamen 2023 gewoon zelf ontwerpen

Heb je een grappige spreuk voor de examenstunt? Spreadshirt heeft de passende outfit!

Binnenkort is het zover, dan heb je het achter de rug: voor altijd schoolvrij! Dat moet je niet alleen vieren, maar ook creatief huldigen. Bij Spreadshirt vind je een grote keuze aan hoodies, poloshirts en T-shirts die je kunt voorzien van jullie motto of grappige spreuk. Met maar weinig werk, ontwerp je zo unieke en onvergetelijke shirts en truien voor je hele jaargang. Waar wacht je nog op? Begin gelijk je ‘nooit-meer-schooluniform’ te ontwerpen en inspireer ook je medescholieren, leraren en vrienden. We geven je een kwantumkorting tot 70% op grotere bestellingen.

Laat shirts en hoodies voor de hele jaargang bedrukken

Op school mag je hoogstens in de pauze los gaan, bij Spreadshirt kun je je creativiteit altijd de vrije loop laten. Laat de hele wereld zien wat jouw school en jouw jaargang zo bijzonder maakt. Personaliseer hoodies en T-shirts met jullie namen en eigen designs en creëer zo een kleine herinnering aan je gemeenschappelijke schooltijd. Heb je al ideeën voor je eindexamenshirt of -sweater? Laat je inspireren door onze enorme productkeuze. Bij Spreadshirt vind je sweatshirts, poloshirts en T-shirts in bijna alle kleuren en maten. Daar zit zeker ook een passend product voor jullie bij.

Ook voor de universiteit, de havo of vmbo: hier vind je je examenshirt.

Welke school je ook bezoekt, aan het eind moet iedereen examen doen, op welk niveau dan ook. Wat iedereen gemeenschappelijk heeft is het heerlijke gevoel van vrijheid en opluchting na de laatste examens en de uitreiking van het diploma. Nu is het tijd voor een feest dat geschiedenis zal schrijven. Dit moet tenslotte worden gevierd. Spreadshirt kleed jullie graag voor deze gelegenheid. Van elegant en grappig tot provocatief en tijdloos mooi: ontwerp jullie examen-outfit heel eenvoudig zelf.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h