Persoonlijke paraplu bedrukken

Paraplu
Persoonlijke bescherming: paraplu zelf ontwerpen met tekst of designs
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Onze besteldata voor Kerst
Meer

Paraplu (klein)

Daar kun je droog mee thuis komen. De handige begeleider voor natte dagen past in iedere tas en is snel tevoorschijn gehaald als er regenwolken aan komen drijven.
  • lengte ingeklapt: 24 cm
  • handige sluiting met klittenband en beschermhoes voor het bewaren
  • materiaal: kunststof, metaal, scherm van 100% polyester

Perfecte cadeaus, perfecte momenten

Ontwerp onvergetelijke kerstcadeaus voor je liefste

Nu cadeaus ontwerpen

Paraplu’s bedrukken tegen wind en weer

Stokparaplu, zakparaplu of gewoon alle twee? Bij het bedrukken van paraplu’s kun je kiezen uit deze twee klassieke varianten. Als je een kleine, handige paraplu zoekt, die je altijd in je tas mee kunt nemen, zal onze zakparaplu met handmatige opening de juiste keuze zijn. Als je eerder een grote paraplu zoekt, waaronder je ook met z’n tweeën past, dan is onze grote automatische paraplu met de elastische spanners van fiberglas en de bijzonder stabiele handgreep de juiste keuze.

Je paraplu zelf ontwerpen met Spreadshirt

Bedrukte paraplu’s zijn voor veel bedrijven het klassieke reclameartikel en voor vrienden en familie een mooi cadeau. Bovendien is het een uitnodiging om meer met elkaar te doen: helemaal volgens het motto ‘er bestaat geen slecht weer, alleen slecht uitgeruste mensen’ staat de volgende wandeling met z’n tweetjes of een uitstapje onder regenwolken niets meer in de weg. Met een persoonlijk bedrukte paraplu kun je bovendien vrij zeker zijn dat niemand per ongeluk jouw paraplu meeneemt. Waar wacht je nog op? Bedruk nu een paraplu!