Muismatjes zelf ontwerpen

Persoonlijke muismatjes bedrukken met designs, foto’s of tekst

Individueel bedrukte mousepad en computermuis
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Productdetails

Muismatje (landscape)

Iedere muis zijn eigen matje. Geef je muis dit matje om eenvoudiger en nauwkeuriger te kunnen ‘muizen’. Daarnaast blijft je bureaublad in tact. Iedere muis zijn eigen matje. Geef je muis dit matje om eenvoudiger en nauwkeuriger te kunnen ‘muizen’. Daarnaast blijft je bureaublad in tact.
  • Fijn gestructureerde witte bovenkant voor gedetailleerde ontwerpen
  • Glijvaste zwarte onderkant van schuimrubber
  • Afmetingen: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Flexibel, duurzaam materiaal: 90 % rubber, 10% polyester
Bedrijfskleding - banner

Bedrijfskleding

Nu logo’s laten drukken of borduren. Inclusief advies & controle.

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

FAQ - vaak gestelde vragen

Worden alle muismatjes print-on-demand in Europa bedrukt?

Ja, alle muismatjes worden nadat ze zijn besteld (on-demand) in Europa bedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand is je individuele muismatje bijzonder duurzaam.

Kan ik mijn gepersonaliseerde muismatje omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde muismatje, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor zelf ontworpen muismatjes?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je gepersonaliseerde muismatje waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden en verzendkosten bekijken.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde muismatjes bestellen en krijg ik kwantumkorting als ik meerdere producten koop?

We willen dat iedereen individuele designs op muismatjes en dergelijke kan zetten, om het even hoeveel er worden besteld. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Hoe maak ik een individueel muismatje?

Het is heel eenvoudig om individuele muismatjes met Spreadshirt te maken. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp bij het ontwerpen nodig hebt, kun je contact opnemen met ons getalenteerde designteam dat je voordelig helpt bij het omzetten van je idee.

Van melk materiaal zijn de gepersonaliseerde muismatjes gemaakt?

Onze muismatjes zijn gemaakt van 90% rubber en 10% polyester. Deze mix zorgt voor een flexibel en duurzaam materiaal.

Persoonlijke muismatjes bedrukken met designs, foto’s of tekst

Muismat bedrukken en je werkplek een persoonlijk tintje geven

Muismatjes zijn niet meer weg te denken uit het moderne kantoorleven. Ze geven de muis een vaste plek op het bureau, sparen het bureaublad en vereenvoudigen het nauwkeurig besturen en klikken dankzij een antislip onderkant. Jij bepaalt hoe je persoonlijke muismat bedrukt moet worden: landscape en portrait zijn beide mogelijk. Kies heel eenvoudig je favoriete design, een persoonlijke tekst of een foto. De drukkwaliteit is altijd top en overtuigt met stralende kleuren.

Heel persoonlijk: foto-muismatjes ontwerpen

Over foto’s gesproken: een gepersonaliseerde muismat is ook uitstekend geschikt als persoonlijk fotocadeau. Bij Spreadshirt kun je je matje in enkele stappen heel eenvoudig online ontwerpen. Het rechthoekige formaat en het witte deel van de muismat dat bedrukt kan worden bieden genoeg plek voor de mooiste kiekjes en zijn bovendien uitstekend geschikt voor een detailrijk, haarscherp drukresultaat. Een muismat met foto als cadeau is een mooie herinnering die je werkplek een persoonlijk tintje geeft.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h