Muismatjes zelf ontwerpen

Persoonlijke muismatjes bedrukken met designs, foto’s of tekst

Individueel bedrukte mousepad en computermuis
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Productdetails

Muismatje (landscape)

Iedere muis zijn eigen matje. Geef je muis dit matje om eenvoudiger en nauwkeuriger te kunnen ‘muizen’. Daarnaast blijft je bureaublad in tact. Iedere muis zijn eigen matje. Geef je muis dit matje om eenvoudiger en nauwkeuriger te kunnen ‘muizen’. Daarnaast blijft je bureaublad in tact.
  • Fijn gestructureerde witte bovenkant voor gedetailleerde ontwerpen
  • Glijvaste zwarte onderkant van schuimrubber
  • Afmetingen: 23 x 19 x 0,3 cm
  • Flexibel, duurzaam materiaal: 90 % rubber, 10% polyester

Persoonlijke muismatjes bedrukken met designs, foto’s of tekst

Muismat bedrukken en je werkplek een persoonlijk tintje geven

Muismatjes zijn niet meer weg te denken uit het moderne kantoorleven. Ze geven de muis een vaste plek op het bureau, sparen het bureaublad en vereenvoudigen het nauwkeurig besturen en klikken dankzij een antislip onderkant. Jij bepaalt hoe je persoonlijke muismat bedrukt moet worden: landscape en portrait zijn beide mogelijk. Kies heel eenvoudig je favoriete design, een persoonlijke tekst of een foto. De drukkwaliteit is altijd top en overtuigt met stralende kleuren.

Heel persoonlijk: foto-muismatjes ontwerpen

Over foto’s gesproken: een gepersonaliseerde muismat is ook uitstekend geschikt als persoonlijk fotocadeau. Bij Spreadshirt kun je je matje in enkele stappen heel eenvoudig online ontwerpen. Het rechthoekige formaat en het witte deel van de muismat dat bedrukt kan worden bieden genoeg plek voor de mooiste kiekjes en zijn bovendien uitstekend geschikt voor een detailrijk, haarscherp drukresultaat. Een muismat met foto als cadeau is een mooie herinnering die je werkplek een persoonlijk tintje geeft.