Bereken hier
Fotofilters en - vormen
Voor foto’s staan talrijke filters en sjablonen ter beschikking.
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.

Transformeer uw foto's

Van geheugen tot artistiek foto ontwerp

Personaliseer fotocadeau met foto van kat in ronde vorm

Vormen

Kies uit geometrische vormen of fotolijsten om een unieke foto te maken.

Foto van kat bewerken met selectie van filters

Filters

Dompel je foto onder in zacht licht of maak er een Polaroidfoto van. Met het juiste filter, laat je elke herinnering schitteren.

Ontwerp uw eigen fotoproduct met aanpassing van contrast, helderheid enz. voor kattenfoto

Instellingen

In de instellingen legt u de laatste hand aan uw foto. Verhoog bijvoorbeeld het contrast voor meer kleurbriljantie bij het afdrukken.

Tegoedbon, verpakt als cadeau, wordt voor de kerstboom overhandigd

Onze cadeaubonnen

Met een tegoedbon zit je altijd goed

Grafische service

We zetten jouw ideeën vakkundig om

Zelf gemaakte cadeaus met foto’s

Voor Kerstmis, verjaardag, huwelijk of geboorte, we zoeken allemaal wel eens een heel bijzonder cadeau om iemand van wie we houden te verrassen. Met bijzondere fotocadeaus gaat dit je ook zeker lukken! Bij Spreadshirt vind je heel veel producten waar je zelf een foto op kunt zetten, een ideaal cadeau. En het beste: het is heel eenvoudig! Product kiezen, foto uploaden en al binnen enkele dagen heb je een origineel fotocadeau in huis.

Gepersonaliseerde fotocadeaus voor hem en haar

Ontwerp fotocadeaus voor al je dierbaren: voor haar en voor hem, voor de kleintjes en de grootouders, voor een stel of je partner. In het enorme assortiment van Spreadshirt vind je altijd wel iets: ontwerp een telefoonhoesje met een foto voor je tiener, bedruk een mok met een foto voor oma of bedenk zelf een geheel eigen cadeau met eigen foto. Je cadeaus met foto moeten echt opvallen? Knip ze dan in een bijzondere vorm en geef ze daardoor een heel nieuw design.

Bijzondere cadeaus met foto’s

Zo buitengewoon als jouw fotomok, kussen of telefoonhoesje met foto zijn ook de druktechnieken van Spreadshirt. Afhankelijk van het product gebruiken we verschillende druktechnieken zodat je cadeau met foto glanst en de ontvanger er lang plezier van heeft. Of je nu een kussen laat bedrukken of een telefoonhoesje zelf wil ontwerpen, je cadeau is in ieder geval heel persoonlijk en origineel en maakt iedereen ontzettend blij. Cadeaus met een foto zelf ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig!

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h