Twee kinderen poseren in zelf ontworpen T-shirts bij het basketballen

Kinderkleding bedrukken en hartjes sneller laten kloppen

De glimlach van een kind als cadeau

Tot 70% korting

Beste prijzen. Beste service.

100% creatieve vrijheid

met teksten, designs en foto’s

r

200+ producten

staan op jouw ideeën te wachten

Bereken hier de levertijdMeer info

Textieldruk grote bestellingen banner
Voor
orders vanaf
100 stuks

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

De glimlach van een kind als cadeau

Zelf ontworpen kinderkleding voor gelukkige kinderen

Weet je nog toen je een kind was en je dat ene shirt altijd gelijk na het wassen weer aan wilde trekken omdat je er zo van hield? Het maakte niet uit dat de kleuren al vaal waren en de opdruk nog nauwelijks herkenbaar, het was je absolute lievelingsshirt. Nu ben jij aan de beurt om dit gevoel aan je kinderen door te geven.

Een enorme keuze aan producten voor kinderen

Met Spreadshirt kun je heel eenvoudig T-shirts bedrukken, maar ook hoodies, poloshirts en nog veel meer voor kinderen kan worden bedrukt met grappige en schattige designs. Voor jongens of meisjes, met korte of lange mouwen, van katoen of polyester, Spreadshirt biedt alles wat je nodig hebt voor een toekomstig lievelingsshirt. Jassen, mutsen en accessoires, zoals teddyberen en rugzakken maken het aanbod compleet en laten niets te wensen over.

Kinderkleding bedrukken met grote keuze

Vind een passend design of schrijf naar wens een passende tekst. Kies gewoon het gewenste design, voeg een eigen tekst toe of upload een eigen design. Zo creëer je de kinderherinneringen van morgen. (Ook al wordt dit shirt niet zo snel vaal en blijft het design lang mooi en glanzend.) Want wij vinden: het lachen van een kind is onbetaalbaar.