Retro en tijdloos: boxershorts bedrukken

Boxershorts
Met een van de duizenden designs boxershorts zelf ontwerpen
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Onze besteldata voor Kerst
Meer

Mannen retroshorts

Voor een man van de wereld begint klassiek retrochic al bij het ondergoed. Ontwerpen uit de jaren 50 worden bij deze onderbroek gecombineerd met modern draagcomfort voor een aangenaam gevoel.
  • nauwsluitend model
  • dubbel gelegde stof in het middelstuk
  • stevige stofkwaliteit: 180 g/m²
  • 100 % katoen

Perfecte cadeaus, perfecte momenten

Ontwerp onvergetelijke kerstcadeaus voor je liefste

Nu cadeaus ontwerpen

Grappige en unieke boxershorts bedrukken

Welke boxer moet het zijn: ‘strak’ of ‘losjes’? De nooit eindigende discussie over het mannelijke ondergoed kunnen we nu afsluiten. Een ding is zeker: voor het zelf ontwerpen van boxershorts zijn met name de nauwsluitende heren retroshorts heel goed gebleken. Geen wonder: op de klassieke snit met duidelijke contouren van stabiel katoen vertrouwen mannen al sinds de jaren 50. De boxers zijn verkrijgbaar in de maten M tot XXL en zijn ook als cadeau een schot in de roos.

Boxershorts zelf ontwerpen: zeg maar dag tegen de ouderwetse onderbroeken!

Met Spreadshirt wordt het bedrukken van boxershorts een ego-boost ... of tenminste tovert het een grijns op je gezicht. Een verwijzing naar het eigen droomlichaam of een ondeugend design, je persoonlijke shorts houden van grappige zinspelingen. Passende designs vind je op de Spreadshirt Marktplaats. Of wat dacht je van een zelf geüploade tekst of design? Je zult je vriendin of vrienden er zeker mee verrassen. Het bewijs: sexy en grappig gaan toch juist goed samen.