Twee collega’s dragen gepersonaliseerde business kleding
Een leverancier draagt een T-shirt en een pet met bedrijfslogo
Arbeiders in bedrijfskleding staan in een groepje bij elkaar

Bedrijfskleding bedrukken

Werkkleding eenvoudig laten bedrukken of borduren

Express verzenden mogelijk!
Persoonlijk advies
Schrijf ons via of bel ons:
Geen minimale bestelhoeveelheid
We drukken alle artikelen vanaf een stuk. Eenvoudig bijbestellen mogelijk.
Orders worden gratis gecontroleerd
Vanaf 10 artikelen controleren we de kwaliteit en de plaats van het design van je order.

Veel besparen bij grote groepen

Al vanaf 6 artikelen per bestelling ontvang je een kwantumkorting - onafhankelijk van de hoogte van het aankoopbedrag. Het maakt niet uit of je meerdere keren hetzelfde of verschillende producten bestelt.

Productgroepen en aantal selecteren

10%
6+ Artikelen
70%
1400+ Artikelen
 Artikelen
35%  bespaard
In plaats van €11,99 betaal je per stuk
€7,79
*verwijst naar het goedkoopste product in deze categorie (plus drukprijs en verzendkosten)

Producten voor een professioneel optreden

Onze druk- en veredelingstechnieken

Zeefdruk

Voorbeeld van een bedrijfslogo dat met zeefdruk is gemaakt
 • geschikt voor bijna alle stoffen
 • duurzaam en wasbestendig
 • bijzonder voordelig voor grote aantallen

De zeefdruk combineert meerdere positieve eigenschappen: het kan op bijna alle stofsoorten worden gebruikt, kan krachtige en stralende kleuren uitstekend weergeven en is ook geschikt voor heel fijne designs.

Borduren

Close-up van een geborduurd bedrijfslogo
 • meest duurzame veredelingstechniek
 • hoogwaardig en edel
 • 3D-effecten mogelijk

Een geborduurd logo is chic en is enorm robuust. Op sweaters, petten, schorten of poloshirts: met een borduursel krijg je een heel levendige en exclusieve uitstraling. Ook een 3D-effect is met applicaties of 3D-borduursel mogelijk.

Digital direct

Bedrijfslogo gedrukt met digital direct
 • ideaal voor designs met veel kleuren en kleurverloop
 • optimaal draagcomfort
 • geschikt voor alle bestandsformaten

Digital direct is een heel moderne en bijzonder ressources besparende druktechniek. Hiermee kunnen ook designs en foto’s met veel details zonder problemen worden afgebeeld. Bij het drukken op stof gaat de kleur in de stof zitten en kun je deze dus nauwelijks voelen.

Flexdruk

Bedrijfslogo gedrukt met flexdruk
 • hoge kleurenschittering en dekkracht
 • bijzonder wasbestendig
 • glad oppervlak

Bij flexdruk worden folies in verschillende kleuren op het product gedrukt. Het design kan maximaal drie kleuren hebben. Met speciale folies zijn ook opdrukken met bijzondere kleureffecten mogelijk (bv. metallic of glitter).

Flockdruk

Bedrijfslogo gedrukt met flockdruk
 • hoge kleurenschittering en dekkracht
 • bijzonder wasbestendig
 • fluweelachtig oppervlak

Bij flockdruk worden folies in verschillende kleuren op het product gedrukt. Het design kan maximaal drie kleuren hebben. Flock-folies zijn aangenaam zacht en laat het design prachtig tot z’n recht komen.

Thermosublimatie

Mok met een bedrijfslogo gedrukt met thermosublimatie
 • hoge kleurenschittering
 • ideaal voor designs met veel kleuren en kleurverloop
 • geschikt voor alle bestandsformaten

Bij thermosublimatie wordt het design er met een hoge temperatuur op gestoomd. Hierbij ontstaan briljante kleuren en scherpe details. Het proces is met name geschikt voor het drukken op ander materiaal dan stof, bijvoorbeeld mokken.

FAQ - vaak gestelde vragen

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde bedrijfskleding bestellen?

We willen dat alle bedrijven, stichtingen en verenigingen individuele designs op bedrijfskleding kunnen zetten, om het even hoeveel je bestelt. Daarom is er bij Spreadshirt geen minimale bestelwaarde. Als je meerdere artikelen bestelt, krijg je automatisch een kwantumkorting.

Wordt bedrijfskleding print-on-demand in Europa bedrukt en geborduurd?

Ja, we bedrukken je gepersonaliseerde bedrijfskleding nadat deze is besteld (on-demand) in Europa; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië. Dankzij print-on-demand is je bedrijfskleding trouwens bijzonder duurzaam.

Kan ik gepersonaliseerde bedrijfskleding omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Als je niet voor 100% tevreden bent met je gepersonaliseerde bedrijfskleding, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Hoe kan ik mijn bedrijfslogo op de producten laten drukken of borduren?

Voor drukken en borduren gelden verschillende voorwaarden. Wil je je bedrijfslogo op een product van Spreadshirt laten borduren, dan moet je design aan de volgende voorwaarden voldoen:

 • Vectordesign met bestandsformaat .svg of .ai of
 • Pixeldesign met bestandsformaat .png, .jpg, .bmp of .gif
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
 • Het design heeft geen achtergrond (vectordesigns) of de achtergrond is verwijderd (pixeldesigns)
Als je een pixeldesign hebt, let er dan op dat:
 1. het geen foto, design met veel kleurnuances of design met meer dan 8 kleuren is en dat
 2. de langste zijde van je design maximaal 4.000 pixels heeft.
Bij alle andere druktechnieken, met name de digitale druk, worden normaal gesproken pixeldesigns gebruikt. De voorwaarden voor pixeldesigns kun je hier lezen.

Heb je hulp nodig bij het maken van het bestand dat je wilt laten borduren of drukken? Neem dan voordelig contact op met onze designservice!

Je kunt je logo in wel 20 verschillende kleuren laten borduren. Als je een andere kleur wilt of andere wensen hebt en een groot aantal nodig hebt, neem dan contact op met Spreadshirt Grote bestellingen.

Welke wijzen van verzenden biedt Spreadshirt voor bedrijfskleding aan?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de express-verzending ontvang je je gepersonaliseerde bedrijfskleding waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit hangt echter af van je leveradres en het aantal bestelde artikelen.

Hier kun je de actuele leveringstijden bekijken. Let wel dat de geborduurde bedrijfskleding uitsluitend als standaard kan worden verzonden en niet per express.

Krijg ik korting als ik grotere hoeveelheden bestel?

Ja! Bei Spreadshirt krijg je bij de meeste artikelen een kwantumkorting, en dat al vanaf 6 artikelen en onafhankelijk van de waarde van je bestelling. Het maakt niet uit of je meerdere keren hetzelfde of verschillende producten bestelt. Je kunt je kwantumkorting direct in het winkelwagentje zien of op onze hulppagina’s berekenen.

Je wilt bijzonder veel bestellen? Al vanaf 100 artikelen kun je contact opnemen met ons Team Grote Bestellingen.

Welke maten hebben jullie voor gepersonaliseerde bedrijfskleding?

Voor gepersonaliseerde bedrijfskleding hebben we, afhankelijk van het artikel, de maten XS tot 5XL in ons assortiment. Als je een bijzondere vraag met betrekking tot de maat hebt, kun je altijd contact opnemen met ons serviceteam per WhatsApp of onder 0341 59 400 5900.

Kan ik bij jullie testkleding bestellen?

Op verzoek sturen we tot wel 20 verschillende, niet bedrukte artikelen naar je toe. Je moet je testbestelling weliswaar betalen, maar je krijgt je geld weer terug als je de artikelen binnen 30 dagen in goede toestand en ongedragen naar ons terug stuurt.

We kunnen je helaas geen bedrukte artikelen toesturen.

Geborduurde werkkleding voor een professioneel optreden

Borduren is een mooie manier van veredelen, ieder logo valt hiermee bijzonder goed op. Met Spreadshirt kun je heel eenvoudig en comfortabel iets op je werkkleding laten borduren. We controleren en optimaliseren je design voor het borduren en maken bijvoorbeeld ook designs met 3D-effect

Moderne Work Wear met persoonlijkheid

De specialiteit van Spreadshirt is het omzetten van persoonlijke drukopdrachten, van een unicaat tot een grote bestelling, met betrouwbare kwaliteit en faire prijzen. Ook onze zakelijke klanten hoeven geen minimale hoeveelheid te bestellen en onze kwantumkorting begint al bij 6 items. Grote bestellingen kunnen zo tot wel 70% goedkoper worden!

Beurskleding, verenigingsproducten en nog veel meer

Ons assortiment omvat circa 200 gepersonaliseerde producten. Of je nu T-shirts voor een beurs nodig hebt, kleding voor je vereniging of reclamecadeaus zoekt, bij ons kun je alles vinden. Als je vragen hebt, adviseren we je graag persoonlijk. Onze inhouse grafische service helpt je bovendien bij het optimaliseren van je design voor bedrijfskleding.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h