Persoonlijke tanktops bedrukken

Tanktops
Tanktop zelf ontwerpen met designs, tekst of foto’s
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Onze besteldata voor Kerst
Meer

Populaire producten uit deze categorie

Alle tanktops tonen

Zo tevreden zijn onze klanten

Het topje is heel goed van kwaliteit. Ook de opdruk is precies zoals ik hem me voorgesteld had, duidelijk en van goede kwaliteit. F.E.J.W. vd B.
Fijn shirt om te dragen blijft goed in de was en de opdruk is top. Magda H.

Perfecte cadeaus, perfecte momenten

Ontwerp onvergetelijke kerstcadeaus voor je liefste

Nu cadeaus ontwerpen

Top bedrukken met Spreadshirt

Ook in een T-shirt wordt het wel eens te warm: in de zomer mag het daarom best eens mouwloos zijn. Hiervoor kun je bij Spreadshirt heel eenvoudig een tanktop zelf ontwerpen en hiermee bijvoorbeeld je sportoutfit oppeppen. In de sportschool kun je met de tanktop pas goed je spieren laten rollen en een bijzonder goed figuur slaan. Laat zien wat je hebt: exemplaren met wijde armsgaten in de stijl van een vest laten de biceps en de schouders mooi uitkomen. Ook als hardloopshirt is de tanktop heel populair.

Gewoon top: tanktops bedrukken

Onder onze modellen voor mannen, vrouwen en in unisex vind je klassieke basics, maar ook modellen met sportieve racerback. Niet alleen bij het product heb je een grote keuze, maar ook bij de designs: je kunt kiezen uit duizenden designs waarmee je je tanktop kunt laten bedrukken. Wil je liever iets anders? Dan kun je ook je eigen design of foto uploaden en een persoonlijke tekst toevoegen. Zo wordt je toekomstige tanktop een echte blikvanger!