Persoonlijke schorten bedrukken

Schorten
Kookschorten bedrukken - met designs, tekst of foto’s
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Hier leveringstijd berekenen meer informatie
Standaard
Premium
Express

Keukenschort

 
(562)
Spaghetti met tomatensaus of een 5-gangen-diner: in deze schort wordt iedereen een chef, of dit nu in de keuken is of achter de barbecue.
  • banden om achter de rug vast te knopen
  • eenvoudig te reinigen en vormvast
  • robuuste, sterke stofkwaliteit: 240 g/m²
  • materiaal: 65 % polyester, 35% katoen Nieuw: 100% katoen
  • Nieuw: Tunnel-band voor het aanpassen van de hoogte en wijdte.
In de tussentijd kunnen bestellingen producten bevatten die zowel uit het oude bestand alsook uit het nieuwe bestand komen.

Schorten snel en eenvoudig bedrukken

Je wilt je bij het koken beschermen tegen vetspetters of bij het werk in de tuin niet je hele T-shirt vol potgrond hebben? Dan kun je bij Spreadshirt mooie schorten laten bedrukken. Behalve het klassieke short vind je in ons assortiment ook het in de horeca gebruikelijke bistroschort. Deze nieuwe werkkleding heeft wel een oppepper verdiend. Versier het schort met je naam, een logo of een design naar keuze. Je kunt je ook laten inspireren door onze enorme selectie aan designs op de Spreadshirt Marktplaats.

Barbecueschort of kookschort bedrukken?

Ons klassieke keukenschort is een echte allrounder. Met een passend design kun je het schort heel eenvoudig als tuin- of bbq-short bedrukken. Het koken, bakken en barbecueën kan dan rustig zijn sporen achterlaten. Spreadshirt schorten zijn hoogwaardig verwerkt en kunnen eenvoudig worden gewassen zodat je lang plezier hebt van je unieke exemplaar. Je beslist zelf of je het schort opleukt met een tekst, afbeeldingen of foto’s of een combinatie hiervan. Zo ontwerp je een schort dat perfect je eigen persoonlijkheid weergeeft. Trouwens is het schort ook een perfect cadeau voor vrienden of familie!