Persoonlijke schorten bedrukken

Kookschorten bedrukken - met designs, tekst of foto’s

Twee mannen staan voor een koffiehuis en dragen zelf ontworpen schorten
Bereken hier
Meer kopen, meer besparen
We verrekenen je kwantumkorting geheel automatisch.
Duizenden designs.
Grote selectie gratis designs om zelf mee te ontwerpen. Heel eenvoudig iets vinden met filters.
Retourneren is heel eenvoudig
We nemen producten binnen 30 dagen terug of ruilen ze om.

Bestseller

Maten: Eén maat
Keukenschort
(8065)
Maten: Eén maat
Keukenschort
(8065)
Maten: Eén maat
Contrasterende schort
(880)
Maten: Eén maat
Contrasterende schort
(880)
Maten: Eén maat
Schort voor kinderen
(57)
Maten: Eén maat
Keukenschort
(8065)
Maten: Eén maat
Keukenschort
(8065)
Maten: Eén maat
Contrasterende schort
(880)
Maten: Eén maat
Contrasterende schort
(880)
Maten: Eén maat
Schort voor kinderen
(57)

FAQ - vaak gestelde vragen

Hoe maak ik een individuele schort?

Het is heel eenvoudig om een individuele schort met Spreadshirt te maken. Bepaal eerst welke schort je wilt laten bedrukken en zet er dan je merklogo, een tekst of een ander design naar keuze op. Je vindt in onze design-bibliotheek veel verschillende designs en lettertypes en natuurlijk kun je ook eigen designs uploaden. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen, kun je eerst eens een kijkje in onze FAQ nemen. Bovendien helpt onze grafische service je graag en voordelig bij het optimaliseren van je design, het verwijderen van een achtergrond op foto’s of het digitaliseren van designs voor het drukken op bedrijfskleding en reclameartikelen.

Van welk materiaal zijn jullie schorten gemaakt?

Onze kookschorten bestaan voor 100% uit katoen. Alleen bij onze contrasterende schorten komt er – dankzij de ring voor het vastbinden van de nekband – nog wat metaal bij.

Hoeveel kost het om een schort te personaliseren?

De prijs voor je zelf ontworpen schort van Spreadshirt is samengesteld uit de kosten voor het product, de drukkosten en event. een designprijs. Voor een tekst, zelf geüpload design en als ‘gratis’ gekenmerkte designs hoef je geen designprijs te betalen. Voordat je bestelt, krijg je een volledige specificatie van de totale kosten. Hoe meer producten je bestelt, hoe minder je per schort betaalt. Op onze hulppagina’s kun je je kwantumkorting voor ieder product eenvoudig berekenen. Nog vragen? Ons serviceteam helpt je graag telefonisch, per e-mail of WhatsApp.

Kan ik mijn geïndividualiseerde schort omruilen of teruggeven?

Ja, we hanteren faire ruil- en teruggaveregels. Je hebt de volgende mogelijkheden: omruilen tegen nieuwe artikelen, omruilen tegen een tegoedbon voor je volgende bestelling of je krijgt de aankoopprijs terug als het bestelde product niet persoonsgebonden was gemaakt met tekst, designs of foto’s. Als je niet voor 100% tevreden bent met je individuele schort, kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Neem hiervoor contact op met ons serviceteam.

Worden de schorten in Europa gedrukt?

Ja, alle individuele schorten worden in Europa gedrukt; in onze productie in Legnica, Polen of in Krupka, Tsjechië.

Moet ik een minimaal aantal gepersonaliseerde schorten bestellen?

Bij Spreadshirt zijn er geen minimale bestelhoeveelheden. Je kunt één enkele individuele schort bestellen of 1.000 tegelijk. Hierbij kun je iedere schort precies zo ontwerpen, zoals jij dat wil.

Met welke temperatuur kunnen bedrukte schorten worden gewassen?

Met welke temperatuur je een schort kunt wassen is afhankelijk van de druktechniek. Onze digitale, polyester en flex druk kun je tot 30 °C wassen, onze zeefdruk tot 40 °C en geborduurde designs tot 95 °C. Let bovendien op onze wasinstructies voor bedrukt en geborduurd textiel.

Hoe lang duurt het om een gepersonaliseerde schort te laten bedrukken?

Om onnodig afval te vermijden, bedrukken we je schort pas als de bestelling is afgesloten (print-on-demand). We hebben in de regel 24 uur nodig totdat je bedrukte schort klaar is voor het verzenden.

Welke wijzen van verzenden zijn er voor geïndividualiseerde schorten?

Voor de meeste landen bieden we drie verschillende verzendwijzen aan: standaard, premium en expres. Bij de expres-verzending ontvang je je individuele schort waarschijnlijk al na 2 werkdagen! Dit kan echter afhangen van je leveradres en het aantal bestelde producten. Hier kun je de leveringstijden berekenen.

Kookschorten bedrukken - met designs, tekst of foto’s

Schorten snel en eenvoudig bedrukken

Je wilt je bij het koken beschermen tegen vetspatten of bij het werk in de tuin niet je hele T-shirt vol potgrond hebben? Dan kun je bij Spreadshirt mooie schorten laten bedrukken. Behalve de klassieke short vind je in ons assortiment ook de in de horeca gebruikelijke bistroschort.

De mooiste schorten zelf ontwerpen

Je nieuwe werkkleding heeft wel een oppepper verdiend. Versier de schort met je naam, een logo of een design naar keuze. Je beslist zelf of je de schort opleukt met een tekst, afbeeldingen of foto’s of een combinatie hiervan. Zo ontwerp je een schort die perfect je eigen persoonlijkheid weergeeft. Je kunt je ook laten inspireren door onze enorme selectie aan designs op de Spreadshirt Marktplaats.

Barbecueschort of kookschort bedrukken?

Ons klassieke keukenschort is een echte allrounder. Met een passend design kun je de schort heel eenvoudig als tuin- of bbq-schort bedrukken. Het koken, bakken en barbecueën kan dan rustig sporen achterlaten. Spreadshirt schorten zijn hoogwaardig verwerkt en kunnen eenvoudig worden gewassen zodat je lang plezier hebt van je unieke exemplaar. Trouwens is de schort ook een perfect kerstcadeau voor vrienden of familie! Bestel ook gelijk een gepersonaliseerde mok passend bij de schort om het plaatje compleet te maken.

Heb je hulp nodig?
ma-vr 9-18 uur
Schrijf een e-mail
Contacteer ons via WhatsApp

Antwoord op werkdagen binnen 24 h