Twee mannen staan voor een koffiehuis en dragen zelf ontworpen schorten

Persoonlijke schorten bedrukken

Kookschorten bedrukken - met designs, tekst of foto’s

Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
r
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten
Textieldruk grote bestellingen banner
Voor
orders vanaf
100 stuks

Grote bestellingen

Persoonlijk advies, meer producten en druktechnieken

Offerte aanvragen

Kookschorten bedrukken - met designs, tekst of foto’s

Schorten snel en eenvoudig bedrukken

Je wilt je bij het koken beschermen tegen vetspetters of bij het werk in de tuin niet je hele T-shirt vol potgrond hebben? Dan kun je bij Spreadshirt mooie schorten laten bedrukken. Behalve de klassieke short vind je in ons assortiment ook de in de horeca gebruikelijke bistroschort.

De mooiste schorten zelf ontwerpen

Je nieuwe werkkleding heeft wel een oppepper verdiend. Versier de schort met je naam, een logo of een design naar keuze. Je beslist zelf of je de schort opleukt met een tekst, afbeeldingen of foto’s of een combinatie hiervan. Zo ontwerp je een schort dat perfect je eigen persoonlijkheid weergeeft. Je kunt je ook laten inspireren door onze enorme selectie aan designs op de Spreadshirt Marktplaats.

Barbecueschort of kookschort bedrukken?

Onze klassieke keukenschort is een echte allrounder. Met een passend design kun je de schort heel eenvoudig als tuin- of bbq-schort bedrukken. Het koken, bakken en barbecueën kan dan rustig sporen achterlaten. Spreadshirt schorten zijn hoogwaardig verwerkt en kunnen eenvoudig worden gewassen zodat je lang plezier hebt van je unieke exemplaar. Trouwens is de schort ook een perfect cadeau voor vrienden of familie!