Verzilver jouw bon

Groepsbestellingen, maar dan goed

Het adres op het web voor het uitrusten van je team

Je crew aankleden
Ontwerp T-shirts voor je groep of je team
Ontwerp T-shirts voor je groep of je team
Ontwerp T-shirts voor je groep of je team

Vriendelijke klantenservice

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Veel besparen in grote groepen

Nu je korting berekenen

10%
6+ artikelen
70%
1401+ artikelen

Bespaar 10% bij 6 artikelen

Hier leveringstijd berekenen meer informatie
Standaard
Premium
Express

We hebben ze allemaal

Maten, kleuren, stijlen voor iedere gelegenheid en ieder team

Je bestelt meer dan 100 stuks?

Profiteer nu van de persoonlijke service van ons team voor grote bestellingen

Contact opnemen

Je hebt hulp nodig bij het omzetten van je design-idee?

Onze grafische service realiseert je visie

Meer lezen

FAQ - vaak gestelde vragen

  • Voor hoeveel mensen kan ik bestellen? Bestel zoveel artikelen als je wilt! Bij bestellingen van meer dan 100 stuks staat een expert uit ons team voor grote bestellingen voor je klaar.
  • Hoeveel producten moet ik bestellen om een kwantumkorting te krijgen? Korting krijg je al vanaf 6 artikelen. Hoe meer artikelen je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Bekijk hier de precieze indeling.
  • Kan ik ieder artikel apart personaliseren (bv. met naam of nummer) of moeten ze voor een kwantumkorting allemaal gelijk zijn? Ieder artikel kan anders zijn, je krijgt toch de complete kwantumkorting.
  • Moet ik een Spreadshirt-design gebruiken of kan ik een eigen design gebruiken? Het is alle twee mogelijk. Het enige verschil is dat je bij een zelf geüpload design niet de inkoopprijs terug krijgt als je het product retourneert. In dit geval krijg je een tegoedbon van Spreadshirt.
  • Kan ik een enkel artikel retourneren en de rest houden? Welk effect heeft dit op de kwantumkorting? Je kunt een willekeurig aantal artikelen retourneren. Ons systeem zal het bedrag afrekenen dat op basis van de veranderde kwantumkorting betaald moet worden.
  • Welke betaalwijzen worden geaccepteerd? Spreadshirt accepteert creditcard, SEPA-overboekingen en PayPal.
  • Welke wijzen van verzenden worden aangeboden? Er zijn twee verzendmethodes: Standaard (geschatte levertijd 3 - 4 werkdagen) en Express (geschatte levertijd 1 - 2 werkdagen). De verzendkosten kun je hier nalezen.
  • Kan mijn bestelling bestaan uit meer dan een productsoort (bv shirt met lange mouwen voor mannen, een dameshoodie enz.)? Je bestelling kan zoveel verschillende of gelijke productsoorten hebben als jij wenst. T-shirts, sweaters, mutsen, mokken, alles wordt meegerekend in je kwantumkorting.
  • Kan ik een proefbestelling ontvangen voordat ik een groepsbestelling maak? Je kunt voor je definitieve bestelling proefexemplaren bestellen. Deze zijn alleen voor het controleren van de kwaliteit en worden niet bedrukt. We berekenen de basisprijs voor dit product, die je weer terugkrijgt als je het product retourneert.
  • Kan ik een tegoedboncode in combinatie met een kwantumkorting gebruiken? Je kunt de tegoedboncode van een lopende promotie gebruiken in combinatie met de kwantumkorting. Dat gaat automatisch als je naar de kassa gaat en de code invult. Enkele promoties kunnen van deze regel afwijken.

Groepsbestellingen zijn echt ons ding

De specialiteit van Spreadshirt zijn groepsbestellingen voor allerlei teams en gelegenheden. Zoek je naar goedkope shirts voor een eenmalig event of liever iets stevigs om vaak te dragen? We vinden altijd het passende voor jou. Met meer dan 150 producten die je helemaal volgens jouw wensen en eisen kunt personaliseren, zijn groepsbestellingen bij ons eenvoudig, snel en plezierig.

Grote bestellingen, grote kortingen

Bespaar tot 70% met de kwantumkortingen van Spreadshirt. Het begint al met het bestellen van 6 producten en daarna kun je steeds meer besparen al naargelang je meer bestelt. Het hoeven niet eens dezelfde artikelen te zijn. Ontwerp ieder artikel anders qua maat, kleur, stijl en design en profiteer van de complete kwantumkorting. Geef je hele crew hun gewenste artikel, Spreadshirt zorgt voor de details.