Heel eenvoudig je T-shirt bedrukken

T-Shirts
Jouw keuze: T-shirts bedrukken met designs, tekst of foto’s
Meer bestellen, meer besparen

Meer bestellen, meer besparen

30 dagen recht op retour

30 dagen recht op retour

Grote keuze aan designs

Grote keuze aan designs

Ontdek een enorme selectie aan T-shirts

Populaire producten uit deze categorie

Alle T-shirts tonen

Zo tevreden zijn onze klanten

Super goede kwaliteit stof. De opdruk is erg netjes en precies waardoor de details mooi opvallen. Jamy C.
Kwaliteit en opdruk zijn allebei helemaal geweldig opdruk voelt fijn en de stof van het shirt is super zacht en past netjes. Elleke de K.
Ik heb een t-shirt met veel foto's erop besteld en alle foto's zijn erg duidelijk. Het shirt was ook erg gemakkelijk te maken! Vivian K.

T-shirt drukken: het is moeilijk kiezen

Als je een T-shirt wilt bedrukken, ben je bij Spreadshirt op de juiste plaats. Je persoonlijke modesmaak kun je hierbij helemaal uitleven. Van oversize T-shirts tot poloshirts kun je kiezen uit 40 modellen in uiteenlopende maten. Tussen maat 98 voor kleine kinderen en 3XL en zelfs 5XL voor mannen is hier aan alles gedacht. Ook de opdruk kent (bijna) geen grenzen. Aan de voorkant, achterkant of op de mouwen, jij kiest waar en waarmee je het T-shirt wilt laten bedrukken.

Spreadshirt: de expert voor T-shirt-druk

Kleding is een medium waarop je je persoonlijkheid kunt laten zien. Met de persoonlijke textieldruk van Spreadshirt kun je heel eenvoudig T-shirts zelf ontwerpen. Realiseer je eigen ideeën of kies er een uit de duizenden designs van de Spreadshirt Marktplaats. Van dier-designs en spreuken tot slimme invul-design waarmee je een zelf een nieuw design kunt maken. Onze hoogwaardige druktechnieken ‘directdruk’ en ‘flexdruk’ zorgen voor stralende kleuren en een lange houdbaarheid. Klaar voor de start, T-shirt bedrukken!