Bandana’s bedrukken - voor mannen & vrouwen

Bandanas
Met Spreadshirt kun je heel eenvoudig je eigen bandana ontwerpen.
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
r
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Bandana

De driehoekige bandana is een veelzijdig accessoir. Je kunt hem als hoofddoek dragen passend bij de Rockabilly of Street Style of je knoopt hem om je pols of hals om je outfit wat op te leuken.
  • van zacht, soepel jersey voor een optimaal drukresultaat
  • stevige stofkwaliteit: 150 g/m²
  • materiaal: 100 % katoen

Gebruik hem als hoofddoek of sjaal

Klein, handig, veelzijdig: een bandana kun je op ontelbaar vele manieren dragen. Een picknick op een koele lenteavond? Een bandana als hoofddoek beschermt je oren en ziet er bovendien trendy uit. Als je het eerder rondom de hals koud vindt, kun je het accessoir in een handomdraai als sjaal gebruiken. De driehoekige vorm is ook perfect geschikt als piratendoek. Maar ook als armband of hoofdband kan deze doek van katoen uitstekend worden gebruikt. Je volgt iedere trend met een en dezelfde bandana!

Bedruk je bandana met een afbeelding en tekst

Bij Spreadshirt ontwerp je heel eenvoudig je eigen bandana en maak je van dit accessoir een waardevol unicaat. Upload je eigen afbeelding, kies een design van de community uit of vind gewoon een passende tekst. Natuurlijk kun je ook alles combineren. De afmetingen zijn uitstekend geschikt voor allerlei speelse en stijlvolle accenten. Maak je bandana uniek en laat op verschillende wijzes zien hoe individueel en divers je kunt zijn. Nu beginnen!