Schone zaak: slabbetjes bedrukken

Slabbetjes
Mutsen, halsdoeken en slabbetjes bedrukken
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
r
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Bio-slabbetje voor baby's

Als je baby niet knoeit, zijn alle andere jonge moeders gegarandeerd jaloers. Maar waarschijnlijk gaat het bij jouw baby net als bij alle andere ook vaak mis – dus heeft ook jouw baby een slabber nodig. Dit exemplaar van ecologisch aangebouwd katoen komt uit de „Earthpositive collectie“ van Continental Clothing. Dat wil zeggen dat het uitsluitend met duurzame energie uit wind en zon is gemaakt. Zo zijn bij de productie de CO2-emissies tot 90% gereduceerd, in vergelijking tot de gebruikelijke productie. De stof heeft een stevige dichtheid van 200g/m². 100% katoen.

Slabbetjes zelf ontwerpen met eigen designs

Een beetje knoeien hoort erbij als baby’s eten krijgen of voor het eerst zelf gaan eten. Met een slabbetje is dat geen probleem: een grote voorraad slabbetjes behoort tot de basisuitrusting. Een bijzonder mooi idee: slabbetjes bedrukken! Ook bandana’s en babymutsjes wachten erop om door jou te worden ontworpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeauset bestaande uit een beanie en een halsdoek? Met een persoonlijk bedrukt accessoir geef je een heel persoonlijk cadeau bij de geboorte van een nieuwe wereldburger.

Slabbetjes heel eenvoudig bedrukken

Bij Spreadshirt is het ontwerpen van een slab heel eenvoudig: een slabbetje kun je bijvoorbeeld oppeppen met een naam of een grappige spreuk. Spreadshirt, de expert voor T-shirt druk, zorgt ervoor dat de designs op zelf ontworpen slabbetjes en mutsjes stralen. Onze druktechnieken zorgen voor een optimale kleurdekking, zijn wasecht en hebben een overtuigend drukresultaat. Zo is de verjaardag, de doop of het kerstfeest gegarandeerd een hit. Overigens vind je bij Spreadshirt nog meer babykleding, bijvoorbeeld rompertjes of kleine T-shirts.