Feestelijk en warm: kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen
Ontwerp persoonlijke kerstmutsen en vele andere heel bijzondere kerstcadeaus
Bereken hier de levertijdMeer info
Tot 70% korting
Beste prijzen. Beste service.
100% creatieve vrijheid
met teksten, designs en foto’s
200+ producten
staan op jouw ideeën te wachten

Productdetails

Kerstmuts

(1)
Vrolijk kerstfeest allemaal! Nu kun je iedereen laten zien hoe zeer je je op de kerstdagen verheugt. De warme muts past perfect bij een bezoekje aan de kerstmarkt, maar ook bij het helpen van de kerstman bij het inkopen of inpakken van cadeaus.
  • witte contrasterende zoom en pompoentje
  • zachte stofkwaliteit (100 g/m²) van fleece
  • materiaal: 100 % polyester

Geef iets bijzonders cadeau: persoonlijke kerstmutsen

Kling klokje, klingelingeling! Klaar voor de Kerst? Terwijl het koude jaargetijde voor koude oren zorgt, zorgt de feestelijke stemming voor een warm hart. Goed voor koukleumen én voor de kerststemming zijn onze kerstmutsen om zelf te ontwerpen. Voor een warm hoofd bij een bezoekje aan de kerstmarkt of als grappig accessoir op het bedrijfskerstfeest, onze kerstmutsen met zachte zoom en belletjes aan de kwast om zelf te ontwerpen zorgen voor een feestelijk accent. Persoonlijk ontworpen met naam, een grappige spreuk of een winters design is de muts een grappig cadeau, bijvoorbeeld al voor Sinterklaas.

Kerstmutsen zelf ontwerpen bij Spreadshirt

Over cadeaus gesproken: niet alleen onze kerstmutsen kun je aanpassen. Ook alle andere producten uit ons assortiment kunnen persoonlijk worden ontworpen en zijn zo ook gelijk een heel persoonlijk kerstcadeau. En als je nog een beetje aangeschoten van de glühwein bent, helpen we je ook graag bij het feestelijk verpakken: kies bij de bestelling de cadeau-optie en de kerstmutsen of andere persoonlijke kerstcadeaus worden mooi ingepakt bij je dierbaren thuis bezorgd. Heb je al alle cadeaus? Dan kan de kerstman komen. Maar alleen met persoonlijke kerstmuts!